Mediakortti

photogrid_1530617548620

~BLOGI~


MIESKIN on lifestyleblogi, joka tutustuttaa lukijansa rennolla otteella kohta viisikymppisen muotimiehen arkeen. Blogin teemoja ovat kauneus, tyyli, ruoka, kuntoilu ja hyvinvointi, kulttuuri ja matkat, tekniikan innovaatiot ja ajankohtaiset puheenaiheet. Blogissa matkataan lähi- ja kaukokohteissa, tutustutaan uusiin ihonhoitotuotteisiin, testataan ravintoloita, kokeillaan tulevan sesongin muotia, vieraillaan hotelleissa tai käydään viikonloppuriennoissa vaikka teatterissa. Välillä hikoillaan keskivartalon kanssa kuntosalilla ja pohditaan ikääntymisen tuomia muutoksia muutenkin. Mieskin on informatiivinen ja se haluaa myös käsitellä aiheita, joista harvemmin puhutaan. Mutkitta, miehen silmin. Blogi on toistaiseksi vain suomenkielinen.

~KIRJOITTAJA~


Juri Silvennoinen on kolme vuosikymmentä työskennellyt ja viettänyt vapaa-aikansa muodin ja kaikenlaisen estetiikan parissa. Hän aloitti valokuvamallin työt 80-luvun lopulla ja on pyörittänyt kauneusalan yritystä, Toimisto makeup -agentuuria, vuodesta 2002. Juri on tullut tutuksi myös median kautta. Vuonna 2017 hän toimi yhtenä päätuomarina Suomen Huippumalli haussa -ohjelmassa. Tunnusomaista Juria ovat kokkauskokeilut, kulttuuririennot ja ystävien kanssa vietetyt ja koetut hetket. Matkat ja niiden tuomat elämykset sekä kaikki elämää innoittavat ja sen laatua parantavat ilmiöt ovat Jurille tärkeitä.

~LUKIJAT~


MIESKIN lukijat ovat pääosin trendeistä, ajankohtaisista puheenaiheista ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita, 25-55 vuotiaita Suomessa asuvia naisia ja miehiä. Blogissa käy lukijoita myös mm. Ruotsista, Virosta ja Isosta-Britanniasta (wordpress stats)

  • Yksittäisiä lukijoita keskimäärin 1.000 viikossa (otanta marraskuu 2019-helmikuu 2020).
  • Lukijat löytävät blogin parhaiten Facebookin, Instagramin ja hakukoneiden kautta.

~MUUT SOMEKANAVAT~

~YHTEISTYÖT~


MIESKIN/Juri Silvennoinen tekee kaupallista yhteistyötä blogin sisältöön ja arvoihin luontevasti sopivien yritysten, tuotteiden ja yhteisöjen kanssa. MIESKIN mahdollistaa yhteistyökumppaneille tuotetestauksia ja sisältömarkkinointia blogin, Instgramin ja Facebookin kautta. Yhteistyöt sovitaan erikseen, lähetetty tuotenäyte ei automaattisesti päädy blogiin.
Esimerkkejä kaupallisesta yhteistyöstä:


~YHTEYSTIEDOT ja tuotelähetykset ~


Juri Silvennoinen
Pihlajatie 17 a 4
00270 HELSINKI
mieskinblog@gmail.com
+358407568442
MIESKIN BLOG