Mediakortti

photogrid_1530617548620

~MIESKIN~

MIESKIN on lifestylekanava, joka tutustuttaa seuraajansa ja lukijansa rennolla otteella viisikymppisen tyylimiehen arkeen. Teemoja ovat ruoka ja ravintolat, matka- ja majoituskohteet, komeus ja muoti, kuntoilu ja hyvinvointi, tekniikan uutuudet ja kaikenlainen kulttuuri sekä ajankohtaiset puheenaiheet yleensä.

MIESKIN arvioi uusimpia ihonhoitotuotteita tai tuoksuja, kokeilee trendikkäimpiä ravintoloita, tutustuu tulevan sesongin muotiin, testaa hotellihuoneita tai käy vaikka viikonloppumatkallaan teatterissa. Välillä hikoillaan keskivartalon kanssa kuntosalilla ja pohditaan ikääntymisen tuomia muutoksia muutenkin tai ihmetellään tietotekniikan alati kehittyviä innovaatioita.

MIESKIN on informatiivinen ja se haluaa myös käsitellä aiheita, joista harvemmin puhutaan.

~KIRJOITTAJA~

Juri Silvennoinen on kolme vuosikymmentä työskennellyt ja viettänyt vapaa-aikansa muodin ja kaikenlaisen estetiikan parissa. Hän aloitti valokuvamallin työt 80-luvun lopulla ja on pyörittänyt kauneusalan yritystä, Toimisto makeup -agentuuria, vuodesta 2002. Juri on tullut tutuksi myös median kautta, hän on esim. toiminut yhtenä päätuomarina Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmassa. Erilaiset juontotehtävät niin yritys- kuin kuluttajatapahtumissa antavat vaihtelua normaaliin arkeen ja samalla hyvää kosketuspintaa kentälle.

Tunnusomaista Juria ovat kokkauskokeilut, kulttuuririennot ja ystävien kanssa vietetyt ja koetut hetket. Matkat ja niiden tuomat elämykset sekä kaikki elämää innoittavat ja sen laatuaparantavat ilmiöt ovat Jurille tärkeitä.

~LUKIJAT ja KANAVAT~

MIESKIN seuraajat ovat pääosin trendeistä, ajankohtaisista puheenaiheista ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita, 25-55 vuotiaita Suomessa asuvia naisia ja miehiä. Kanavissa käy seuraajia ja lukijoita myös mm. Ruotsista, Virosta ja Isosta-Britanniasta (wordpress stats).

Pääkanava on INSTAGRAM

~YHTEISTYÖT~

MIESKIN/Juri Silvennoinen tekee kaupallista yhteistyötä profiilinsa ja kanaviensa sisältöön ja arvoihin luontevasti sopivien yritysten, tuotteiden ja yhteisöjen kanssa. MIESKIN mahdollistaa yhteistyökumppaneille myös tuotetestauksia ja laajempaa sisällöntuotantoa. 

Esimerkkejä kaupallisesta yhteistyöstä MIESKIN-blogissa:


Juri Silvennoinen
mieskinblog@gmail.com
+358407568442
MIESKIN BLOG