Mediakortti

photogrid_1530617548620

~MIESKIN~


MIESKIN on lifestylekanava, joka tutustuttaa seuraajansa ja lukijansa rennolla otteella alle viisikymppisen muotimiehen arkeen. Teemoja ovat tyyli, ruoka ja ravintolat, matka- ja majoituskohteet, komeus, kuntoilu ja hyvinvointi, kaikki kulttuuri ja ajankohtaiset puheenaiheet.

MIESKIN arvioi uusimpia ihonhoitotuotteita tai tuoksuja, kokeilee trendikkäimpiä ravintoloita, tutustuu tulevan sesongin muotiin, testaa hotellihuoneita tai käy vaikka viikonloppumatkallaan teatterissa. Välillä hikoillaan keskivartalon kanssa kuntosalilla ja pohditaan ikääntymisen tuomia muutoksia muutenkin. MIESKIN on informatiivinen ja se haluaa myös käsitellä aiheita, joista harvemmin puhutaan. Mutkitta, miehen silmin.

~KIRJOITTAJA~


Juri Silvennoinen on kolme vuosikymmentä työskennellyt ja viettänyt vapaa-aikansa muodin ja kaikenlaisen estetiikan parissa. Hän aloitti valokuvamallin työt 80-luvun lopulla ja on pyörittänyt kauneusalan yritystä, Toimisto makeup -agentuuria, vuodesta 2002. Juri on tullut tutuksi myös median kautta, hän on esim. toiminut yhtenä päätuomarina Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmassa. Erilaiset juontotehtävät niin yritys- kuin kuluttajatapahtumissa livenä tai streeminä antavat vaihtelua normaaliin arkeen ja samalla hyvää kosketuspintaa kentälle.

Tunnusomaista Juria ovat kokkauskokeilut, kulttuuririennot ja ystävien kanssa vietetyt ja koetut hetket. Matkat ja niiden tuomat elämykset sekä kaikki elämää innoittavat ja sen laatua parantavat ilmiöt ovat Jurille tärkeitä.

~LUKIJAT~


MIESKIN seuraajat ovat pääosin trendeistä, ajankohtaisista puheenaiheista ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita, 25-55 vuotiaita Suomessa asuvia naisia ja miehiä. Kanavissa käy seuraajia ja lukijoita myös mm. Ruotsista, Virosta ja Isosta-Britanniasta (wordpress stats).

  • Yksittäisiä vierailijoita on keskimäärin 1.200 viikossa (otanta elokuu 2021-tammikuu 2022).
  • Kanaviin löydetään parhaiten Facebookin, Instagramin ja hakukoneiden kautta.

~KANAVAT~

Pääkanava on INSTAGRAM, jota tukee voimakkaasti BLOGI.

Instagram REACH 27.300/kk ENGAGEMENT 3,75% IMPRESSIONS 283.900/kk

~YHTEISTYÖT~


MIESKIN/Juri Silvennoinen tekee kaupallista yhteistyötä profiilinsa ja kanaviensa sisältöön ja arvoihin luontevasti sopivien yritysten, tuotteiden ja yhteisöjen kanssa. MIESKIN mahdollistaa yhteistyökumppaneille myös tuotetestauksia ja laajempaa sisällöntuotantoa. Yhteistyöt sovitaan erikseen, lähetetty tuotenäyte ei automaattisesti päädy MIESKIN blogiin tai muihin somekanaviin.


Esimerkkejä kaupallisesta yhteistyöstä MIESKIN-blogissa:


~YHTEYSTIEDOT ja tuotelähetystiedustelut ~


Juri Silvennoinen
mieskinblog@gmail.com
+358407568442
MIESKIN BLOG