Mediakortti

photogrid_1530617548620

~BLOGI~


MIESKIN on lifestyleblogi, joka tutustuttaa lukijansa rennolla otteella kohta viisikymppisen muotimiehen arkeen. Blogin teemoja ovat matka- ja majoituskohteet, kauneus ja tyyli, ruoka ja juomat, kuntoilu ja hyvinvointi, kulttuuri ja tekniikan innovaatiot sekä ajankohtaiset puheenaiheet.

Blogissa matkataan lähi- ja kaukokohteissa, tutustutaan uusiin ihonhoitotuotteisiin, testataan ravintoloita, kokeillaan tulevan sesongin muotia, vieraillaan hotelleissa tai käydään viikonloppuriennoissa vaikka teatterissa. Välillä hikoillaan keskivartalon kanssa kuntosalilla ja pohditaan ikääntymisen tuomia muutoksia muutenkin.

Mieskin on informatiivinen ja se haluaa myös käsitellä aiheita, joista harvemmin puhutaan. Mutkitta, miehen silmin. Blogi on toistaiseksi vain suomenkielinen.

~KIRJOITTAJA~


Juri Silvennoinen on kolme vuosikymmentä työskennellyt ja viettänyt vapaa-aikansa muodin ja kaikenlaisen estetiikan parissa. Hän aloitti valokuvamallin työt 80-luvun lopulla ja on pyörittänyt kauneusalan yritystä, Toimisto makeup -agentuuria, vuodesta 2002. Juri on tullut tutuksi myös median kautta, hän esim. on toiminut yhtenä päätuomarina Suomen Huippumalli haussa -ohjelmassa. Erilaiset juontotehtävät niin yritys- kuin kuluttajatapahtumissa livenä tai streeminä antaa vaihtelua normaaliin arkeen ja samalla hyvää kosketuspintaa kentälle.

Tunnusomaista Juria ovat kokkauskokeilut, kulttuuririennot ja ystävien kanssa vietetyt ja koetut hetket. Matkat ja niiden tuomat elämykset sekä kaikki elämää innoittavat ja sen laatua parantavat ilmiöt ovat Jurille tärkeitä.

~LUKIJAT~


MIESKIN lukijat ovat pääosin trendeistä, ajankohtaisista puheenaiheista ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita, 25-55 vuotiaita Suomessa asuvia naisia ja miehiä. Blogissa käy lukijoita myös mm. Ruotsista, Virosta ja Isosta-Britanniasta (wordpress stats)

  • Yksittäisiä lukijoita keskimäärin 1.000 viikossa (otanta marraskuu 2020-helmikuu 2021).
  • Lukijat löytävät blogin parhaiten Facebookin, Instagramin ja hakukoneiden kautta.

~MUUT SOMEKANAVAT~

Instagram REACH 27.300/kk ENGAGEMENT 3,75% IMPRESSIONS 283.900/kk

~YHTEISTYÖT~


MIESKIN/Juri Silvennoinen tekee kaupallista yhteistyötä profiilinsa sisältöön ja arvoihin luontevasti sopivien yritysten, tuotteiden ja yhteisöjen kanssa blogissa ja Instagramissa. MIESKIN mahdollistaa yhteistyökumppaneille myös tuotetestauksia ja laajempaa sisältömarkkinointia. Yhteistyöt sovitaan erikseen, lähetetty tuotenäyte ei automaattisesti päädy MIESKIN blogiin tai muihin somekanaviin.


Esimerkkejä kaupallisesta yhteistyöstä:


~YHTEYSTIEDOT ja tuotelähetystiedustelut ~


Juri Silvennoinen
mieskinblog@gmail.com
+358407568442
MIESKIN BLOG