Huawei MediaPad M5

Kaupallinen yhteistyö HUAWEI

Mä en oo mikään suuri tekniikan taitaja ja kaikki on hyvin niin kauan, kun hommat toimii. Käytössä olevien laitteiden tulee olla mutkattomia, helposti ymmärrettäviä ja netinkin pitää pörrätä sukkelaan. Monet hienoudet saattaa mennä mun taidoilla hukkaan, mut toimivuutta ja loogisuutta arvostan. Huawei MediaPad M5:ssa yhdistyy laatu ja toimintojen selkeys. Siinä on kirkas ja tarkka näyttö sekä tarpeeks potkua mun vauhdikkaan arjen isompiinkin pyörityksiin. Bonarina hyvä äänentoisto. Ominaisuuksiensa vuoksi MediaPad M5 on mun uusi luottokumppani -töissä ja vapaalla.

Käytän tablettia aktiivisesti päivittäin.

Ajat muuttuu. Duunissa ja himassa kannettava on mulla korvannu pöytäkoneen, mut ennen kuljin joka paikkaan läppäri kainalossa ja hiljaa manailin sen kokoa. Tuntu, et se painokin ihan hirveesti. Yrittäjänä mun kuitenkin pitää -tai siis haluun- olla aikalailla kokoajan kartalla mitä tapahtuu ja mieluusti reagoin vaikkapa asiakkaiden viesteihin mahdollisimman pikasesti, mieluiten heti. Niinpä kannettavan sijasta mul on nyt tää MediaPad M5 lähes kokoajan matkassa mukana, kun paljon olennaisia ja päivittäisiä tehtäviä mahtuu kätevästi entistä pienempään ja kevyempään laitteeseen. Monta hommaa voi nykyään hoitaa toki myös kännykällä, mut ainakin mun nakkisormilla tabletin koskettimilla kirjottaminen sujuu paremmin ja vähemmin näppäilyvirhein. Automaattinen näytönkierto mukautuu hyvin eri kirjoitusasentoihin, oon sitten jämptinä työpöydän ääressä tai lökönä sohvalla. Kirjottamisen lisäks MediaPad M5 auttaa mua monessa muussakin. Yks tärkeimmistä on sen käyttömukavuus juontotehtävissä. Ensinnäkin siinä on tarpeeks muistia ja akunkestoa, joten juontokeikoilla en jää stagella pulaan. Kun padi on aamulla ladattu mä pärjään sen kanssa koko päivän, pidenpäänkin. Tapahtumissa on paljon liikkuvia osasia ja usein sisältömuutokset tai viimehetken säädöt tulee huomioida samantien. Informaation jaan monesti kuulijoille kasvotusten vaikkapa lavalla isonkin yleisön edessä. Olon pitää pysyä sillonkin itsevarmana ja vakuuttavana ja tällöin luotettava laite on paras työkumppani. Huawei MediaPad M5 on just sitä. Mä saan sillä tehtyä muokkaukset sisältöihin ja juontoihin helposti ja nopeesti. Ennen oli kansioo, paperii, lippulappuja, kuivuneita mustekyniä ja teristä katkenneita lyijäreitä. Nyt kaikki hoituu kompaktisti ja kokonsa puolesta laite on mun käsiin just sopiva. Se myös näyttää staililta ja istuu niin rentoon, ku juhlavaankin tilanteeseen työkaluksi. Kiitos suojakuoren se pysyy mun kätösissä lipsumatta, vaikka spottivalot hiostaiskin kämmeniä. Juontohommien lisäks mä myös päivitän nyt melkein huomaamattani padilla blogia, vastailen meileihin, teen kustisrunkoja -millon mitäkin työarkeen liittyvää, koska liitteiden availut, tekstien muokkailut ja muut sujuu sillä niin helposti. Niin, ja kaikenlainen sometus ja somen seuraaminen tietty. Kuvat ja stoorit instassa ja facessa näyttää paremmilta kännyyn verrattuna isommalta ruudulta. Oon laiska avaan tvtä, mut myös satunnaisten lempisarjojen seuraaminen ja leffojen kattominen on mielekästä MediaPad M5:lla sen hyvän äänen ja kirkkaan näytön ansiosta. Padissa on myös kätevä silmien mukavuustila-asetus, joka suodattaa sinisen valon pois silmien väsymyksen vähentämiseksi. Mä oon ajastanu sen käynnistyyn päivittäin iltakympiltä, eli jotain sentään osaan hienosäädöistäkin jo. Oikeestaan toi ajastus muistuttaa mua, et on hyvä aika laittaa molemmat, kone ja äijä yön ajaksi levolle. Toimii.

Tekniset tiedot on mulle hepreaa.

Tekniikasta tosiaan en ymmärrä paljookaan ja tuotetiedoissahan on aina lista kaikkia koodeja ja numerosarjoja. Mut jos joku asia ei toimi, ni sen kyllä sit ymmärrän, heti. Kaikki, jotka näistä ymmärtää mua enemmän, voi tästä pokata muutamat tekniset knoppitiedot:

  • Malli CMR-AL09
  • Kirin 960 8 -ydinprosessori
  • ROM 64GB RAM 4GB
  • Näyttö 2560 x 1600 pikseliä
  • Paino n. 498 g Leveys: 258.7 mm, pituus 171.8mm, paksuus 7.3mm
  • Akku 7500 mAh, pikalataus 9 V / 2 A
  • HarmanKardon äänentoisto
  • Värit: Champagne Gold ja Space Gray

Mulla on ollut tää Huawei MediaPad M5 nyt useemman viikon koekäytössä ja niinku sanoinkin jo, meistä on tullu tosi toimiva pari. Mikään vastaantullut tehtävä tai käänne ei oo padin takia tökkiny, vaan hommat on menny paremmin ku hyvin. Se on reissannu mun kanssa pitkin Suomea erilaisissa tapahtumissa, synkannut mainiosti ja nyt tuntuu, et ilman sitä en enää pärjäiskään. Sitten, ku tablettiin sais vielä liitettyä muistitikkupaikan, ni tarttisko sitä enää muuta? Seuraavaks tää lähtee käymään mukana lomamatkalla, ni saan luettua päivän lehdet kätevästi jo aamulatten ääressä.

Miten voikaan arjen ja vapaa-ajan askareet helpottua näin kätevästi yhellä laitteella.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s