Kämp Garden

Suomalainen muoti on saanut oman, tyylikkään esittelytilan Helsingin ydinkeskustasta. Kauppakeskus Kämp Gallerian toiseen kerrokseen avattiin Kämp Garden, joka yhdistää perinteiset muotiliikkeet työhuoneiden ja showroomien kanssa saman katon alle. Usean, jo paikkansa suomalaisen muodin kärjessä ottaneen brändin lisäksi esillä on uusia, nousussa olevia nimiä. Gardenissa on tarkoitus myös järjestää erilaisia tapahtumia, joihin tilan avaruus sopiikin taatusti hyvin. Upea kattokupoli ja lämpimän terracotan sävyiset tiililaatat lattioissa on viehättävä yhdistelmä ja yleisilme myötäilee vaikutelmaa, että laatua ja yksilöllisyyttä on tarjolla ja kaupan. Onnistuneesta tilan suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Futudesing. Garden vaikuttaa heti ensikäynnillä hyvältä kokonaisuudelta ja toivonkin, että suomimuodista kiinnostuneiden turistien lisäksi paikan löytää myös uteliaat suomalaiset -ainakin helsinkiläiset muotikuluttajat.

Gardenista löytyy tällä hetkellä neuleista ja niiden huollosta tunnettu Arela, maailmallakin jo jalansijaa hankkinut Samuji, omaperäisiä kenkiään myyvä Terhi Pölkki, laadukkaista ja värikkäistä hatuistaan tunnettu ÉnHats, 90-vuotispäiviään juhliva R-Collection, nopeasti suomalaisen muodin kuumaksi nimeksi noussut Haló sekä minimaalisuudestaan tunnettu Nomen Nescio. Niinikään kauneutta edustaa ihana luonnonkosmetiikkabrändi Jolie. Liikkeet kiertävät kupolin alla atriumin reunustoa. Aukiolla toimii TRE<3NIDE, jonka lehti- ja kirjavalikoimista vastaa Nide. Tre<3Nide tuo myös tilaan shop-in-shopeja, joista ensimmäisenä on esillä mm. sisustustuotteita, vaatteita ja kankaita suunnitteleva, Mieskin ehdoton lemppari, Klaus Haapaniemi & Co. Vaate- ja asusteliikkeiden lisäksi Gardenissa toimii Haiku Sushi, Cafe Kuuma ja Sprout Deli.

Kansainvälisten brändien lisäksi Kämp Gallerian ykköskerroksesta löytyy jo ennen Gardeniakin toimineet kotimaiset OtzShoes, Marimekko, Marita Huurinainen, Gemmi ja Anette Tillander. Lähellä Kämp Galleriaa sijaitsevat myös Minna Parikka, Balmuir ja R/H.

Garden on ansaitusti ylpeyden aihe Helsingille ja suomalaiselle muotiteollisuudelle. Garden esittelee hyvin, mitä suomalaiset muodintekijät osaavat ja millaiselta suomalainen muoti tänä päivänä näyttää. MIESKIN suosittelee ja kannustaa tutustumaan!

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s