St.George Care ja Omorovicza

Yhteistyö St.George Care

Miehet maailmalla käyttää hoitolapalveluita luontevasti ja moni jopa säännöllisesti. Hyvässä kondiksessa oleva iho on sanaton viesti kokonaisvaltasesta hyvästä olosta. Meille suomalaisille miehille puolestaan ihonhoito on edelleen aika epämukavuusaluetta ja vaikkapa kaikenlaiset kasvohoidot kaukana päivittäisestä arjesta. Isänpäivän lähestyessä mun onkin taas hyvä hetki vinkata, että nuorukaisten lisäksi myös meidän vähän varttuneempien miesten on ihan ok huolehtia omasta pärstästä ja antaa sillointällöin aikaa sen syvempäänkin huoltamiseen. Uskallan väittää, että kun kerran on rohjennut kasvohoitoon, tajuaa myös miten iisiä ja hyväätekevää pieni huolenpito iholle kotonakin on.

Monen hoitolan menuussa on huomioitu myös miehet. Näin myös Helsingin keskustassa sijaitsevassa, upeessa St.George-hotellissa, jonka yhteydessä on hotellin tyyliä henkivä spa-osasto, St.George Care. Urbaani keidas kätkee sisälleen kylpy- ja sauna-alueen sekä kuntosalin lisäksi hienostuneen hoitolan, jossa unkarilaisilla Omorovicza-tuotteilla tehdään hoitoja hotellin asiakkaiden lisäksi kaikille muillekin. Ja siis tottakai myös meille miehille, hoidothan sopii sukupuolta kattomatta kaikille. Ikäraja spahan on 16-vuotta. Mä pääsin kokeileen erityisesti miehen iholle suunniteltua Omorovicza Herrasmiesten Moor Mud -kasvohoitoa. Se on muuten myös mitä mainioin lahjaidea sulhaselle, isälle, ukille, veljelle, kumppanille, ystävälle. Luksusta ja hemmottelua vaikka just isänpäiväksi.

Tunnelma spassa on harmooninen, seesteinen ja tyylikäs. Vilkkaan Lönnrotinkadun hälystä ei oo tietookaan ja heti vastaanotossa tuntee olevansa lämpimästi tervetullut. Sitten vaan pukkarissa talon kylpytakki päälle, tossut jalkaan ja rauhoittavan rentoutustilassa istahduksen jälkeen hoitoon. Ihanaa. Saamani Moor Mud-kokonaisuus keskittyy eritoten puhdistukseen ja epäpuhtauksien poistoon iholta. Lisäks se sisältää mikroverenkiertoo vilkastuttavan kasvohieronnan ja rentouttavan pää- ja hartiahieronnan. Hoidon päätuote, mineraalipitosta mutaa sisältävä Deep Cleansing Mask-naamio syväpuhdistaa ihon tukkoset huokoset ja samalla kirkastaa ihon sävyä. Kasvoille levitettiin hoidon aikana myös tasapainottavaa kosteusvoidetta ja kirkastavaa seerumia, joka muuten sopii hyvin bile-illan jälkeiselle aamullekin. Niskan, käsien ja olkapäiden hierontaan hoitaja käytti apuna kiinteyttävää kroppa-öljyä. Silmänympärykset sai elvyttävän voiteen ja huuletkin pehmennystä. Hoitaja toki kertoo aina mitä on tekemässä, mutta jos en mielenkiinnostani olis halunnu olla valppaana, olisin varmaan nukahtanu. Niin hellästi hoito tehtiin ja niin hyvältä se tuntu. Hoidon jälkeen olo oli raukee, hyvällä lailla tokkurainen. Iho tuntu pehmeeltä ja näytti virkeeltä. Ja oli taatusti puhdistettu. Itelle Omoroviczan tuotteet on uus, miellyttävä tuttavuus. Niitä voi myös ostaa mukaan span vastaanotosta ja jatkaa näin hoitorituaalia kotona. MIESKIN suosittelee

St. George Care on kokonaisvaltainen hoitola. Jäsenyyteen sisältyy monelle tutun Hintsa Performancen hyvinvointikysely ja siihen pohjautuva konsultaatio hoitolan Hintsa-valmentajan kanssa. Hoitolasta voi hankkia itselleen persoonallista hyvinvointivalmennusta ja yksilöidysti laaditun harjoitusohjelman. Käyntielämykseen voi myös liittää ravitsemus- tai unikonsultaatiota. Hoitolan palveluiden käyttö ei vaadi jäsenyyttä ja kylpylä- ja saunaosaston käyttö sisältyy hoitojen hintaan.

St. George Care, Herrasmiesten Omorovicza Moor Mud -kasvohoito (50 min) 100

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s