Vaakuna Kouvola

Yhteistyö Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Jos oot reissunpäällä Koillis-Suomen suunnilla ja mietit yöpymispaikkaa, suosittelen Kouvolan Sokos Hotelli Vaakunaa. Vaaleanpunanen rakennus muutaman kivenheiton päässä juna-asemalta on majottanu liike, -perhe, -ja vapaa-ajan matkaajia Kouvolassa jo 80-luvulta saakka ja sen sympaattinen tunnelma hurmaa asiakkaansa edelleen. Ihana henkilökunta, hyvä sänky, tyynyt ja sauna, kompakti kuntosali ja perjantai-illan herkullinen simpukka-ateria teki myös Mieskin vierailusta mainion.

Ite olin juontokeikalla viikonlopun Kouvolassa ja vaikka matka kotiin Helsinkiin ei oo pitkä, ois reissaaminen iltamyöhän ja aamutuiman välissä kuitenkin eestaas ollu ihan älytöntä. Hotellin Superiorx Twin-huone anto mukavaa extraa yöpyjälle. Huoneen motoroiduilla sängyillä saa itelle mielekkäät patjanasennot nukkumiseen ja lököilyyn. Vanhanajan puolapuut ja jumppapallokin löytyy huoneen nurkasta venyttelyjä varten, tosin hotellin kuntosali on myös melkein vieressä. Lisäks hintaan sisältyy mm. kylpytakit ja tossut ja mikä upeinta, oma sauna. Itelle sattu infrapunasaunallinen huone, myös sähkösaunallisia huoneita on. Mikään ei voita tunnetta, kun pitkän työpäivän ja illallisen jälkeen saa nauttia saunan lämmöstä omassa rauhassa ja pujahtaa siitä suoraa yöpuulle.

Hotellin yhteydessä on kouvolalaisten lempi-ravintola, bistro Frans & Rose. Sokos Hotellien konseptin mukainen, ranskalaista maalaishenkeä tunnelmoiva rafla on viihtysä. Vaikka asiakkaita oli paljon, ei yksinsyövää ruokailijaa tuupattu nurkkapöytään ja jätetty oman onnen nojaan, vaan tarjoilijat varmisteli muutamaankin otteeseen, että kaikki on hyvin. Ja kyllä oli, nimittäin onnekkaasti sesongin myötä visiitti-illan perjantaina oli tarjolla Mieskin lempiherkkua, sinisimpukoita perinteiseen tapaan ja talon omaan liemeen valmistettuna. Suositeltu riesling sopi annoksen juomaksi oivasti.

Hyvin nukutun yön ja perinteisen brekkarin jälkeen olikin helppo painaa työntäyteinen viikonloppu reippaana maaliin. Kiitos Sokos Hotelli Vaakuna!

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s