VOCA PEOPLE Viking Glorylla

*pr-tilaisuus

Ympäri maailmaa jo yli 2 miljoonaa katsojaa kerännyt Voca People hurmaa nokkelalla ja tasokkaalla esityksellään Viking Gloryn matkustajat.

Uskomaton Voca People on Israelista alkunsa saanut kansainvälinen taiteilijakokoonpano, joka yhdistää esityksessään taidokkaasti a cappella -laulun ja beatboxauksen. Ei ihme, että päästä varpaisiin valkoisiin pukeutunut avaruusolio-kahdeksikko on kerännyt live-esityksissään jo yli 2 miljoonan katsojan yleisön ympäri maailmaa sekä pelkkiä you tube-katseluitakin kymmeniä miljoonia.

Todella taitava ja energinen ryhmä koostuu kahdeksasta taiteilijasta ja esitys sisältää kasapäin tuttuja kappaleita eri vuosikymmeniltä Abbasta Michael Jacksoniin ja Mozartista Madonnaan. Soittimia siis showssa ei ole, vaan artistit tuottavat itse kaikki yleisön kuulemat äänet. Häkellyttävän upeasti. Esityksen kappaleet kulkevat niin ikään tarinan rinnalla: oliot koittavat kerätä yleisöstä energiaa eritavoin lavalla olevaan valopyramidiin ja kun energiaa on saatu tarpeeksi ja tolppa syttynyt sateenkaareen väreihin on esityskin päätöksessään.

Hahmot ovat kukin tietenkin omia persooniaan sekä yksilöllisiä ääniltään ja äänenkäytöltään, mutta ulkoisesti kopioita toisistaan…niin kuin avaruusoliot usein mielletään. Visuaalisesti idea toimii tosi hyvin. Samankaltainen olemus tekee joukosta samanarvoisen kokonaisuuden, mutta samalla laittaa katsojan miettimään, kuka hahmoista milloinkin on äänessä.

Musiikin lisäksi show on täynnä hersyvää komediaa, jota totisesti tässä maailman tilassa kaipaakin. Musiikki, samoin kuin nauru, on kuin yhteinen kieli, joka yhdistää ihmisiä. Hyvän tuulinen esitys aktivoi yleisön muutenkin, sillä muutama ’onnekas’ katsomon puolelta pääsee aina osaksi showta.

Oon nähnyt monta a cappella-ryhmää ja tietty myös lukuisia esityksiä risteilijöillä. Tämä show kaikista laivoilla kokemistani jää kyllä erityisesti mieleen.

Voca people -ilmiöstä pääsee nauttimaan Viking Line Glory-laivalla, mutta vain 13.10. saakka, joten oma risteily kannattaa varata NYT! Suosittelen todella lämpimästi, tätä ei nimittäin ihan heti Suomessa tulla varmaankaan näkemään ja kokemaan.

Oman Viking Line-risteilyn voit varata tästä, hulppeesta Glory-laivasta lisää pian!

MIESKIN© 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s