Tanssii tähtien kanssa

Säihkettä ja rakkauden monimuotoisuutta!

Tanssii tähtien kanssa on elämys livenä!

Sunnuntai-iltojen takuuvarma viihdepaketti ja tv-katsojien kestosuosikki, Tanssii tähtien kanssa -ohjelma, on päässyt jo 15.tuotantokauden ikään. Julkisuudesta tuttujen kasvojen parkettiaskeleet kiinnostavat edelleen miljoonayleisöä, eikä ihme: tanssi on hyvää tuova voima ja vaikka kisasta on kyse, antaa julkkisten tanssin opettelu ja sen seuraaminen vetovoimaista samaistumispintaa monelle. Myös päivitetty juontajakaksikko, Vappu Pimiä ja Ernest Lawson, on monelle -itteni mukaan lukien- todella mieleen.

Vappu ja Ernest synkkaavat loistavasti yhteen.

Mä pääsin pitkästä aikaa viikko sitten sunnuntaina liveyleisöön. Ja vaikka tvssä homma näyttää upealta on se paikan päällä sitäkin hienompaa. Toki telkun ääressä näkee taitavan ohjauksen ja kameramiesten ansiosta parhaat palat, mutta studiossa kokonaisuus hahmottuu paremmin. Sen lisäksi livetilanteessa sähköisyyden oikein tuntee iholla. Ja onhan se hauskaa seurata, miten valtava tuotantokokonaisuus rullaa saumatta eteenpäin. Mainoskatkoilla myös yleisössä hengähdetään ja studiohost pitää tunnelman iloisena.

Illan aloitti kiertueensa juuri startannut Mestarit. Huh huh! Kaija Koo, Vesala, Jenni Vartiainen ja Ellinoora ovat täydessä vedossa ja artistit toimii selkeesti saumatta yhteen. Voimakvartetti nosti tunnelman saman tien kattoon. Voin vaan kuvitella, mikä meininki artisteilla on isommilla areenoilla.

Mestarit avasi illan.

Tanssin osalta parketilla nähtiin todellinen kattaus rakkautta: herkkää, suloista, intohimoista, riipivää.

Tähtioppilaista tämän kauden 7.ssä suorassa lähetyksessä mukana (tai jäljellä) olivat Signmark eli Marko Vuoriheimo, Benjamin Peltonen, Mikko Nousiainen, Sonja Kailassaari, Maaret Kallio, Jaakko Loikkanen ja Siim Liivik. Teema illan esityksissä oli niinkin vaatimaton, kuin rakkaus ja rakkauden monimuotoisuus. Ihanaa! Edellisviikon parinvaihtojen jälkeen jengi oli taas oman parin kainalossa.

En tajua, miten kisaajat saavat aina uuden numeron kasaan vain viikossa!

Omaan (ja tuomareiden) makuun illan sykähdyttävin tanssi oli Benjaminin ja Saana Akiolan Foxtrot. Benkku on kyllä taitava nuorukainen! Ja Adelen All I ask on biisinä niin hyvä! Pari myös sai Radio Novan Tähtihetki-tunnustuksen. Toinen lemppari itselleni tänä iltana oli täydet kympit tuomareiltakin saaneiden Jaakko Loikkasen ja Ansku Bergströmin tango, jonka he toteuttivat Erika Vikmanin Syntisten pöytä-live-esityksen tahdissa. Wow, wow, wow! Jaakon sanoin: ”Rakkaus kuuluu kaikille ja moralismi on vakava sairaus eikä kenenkään pitäisi kertoa toiselle, mikä on oikein tai väärin rakkaudessa”.

Benjamin Peltonen & Saana Akiola sekä Jaakko Loikkanen & Ansku Bergström

Sonja Kailassaari hurmasi Marilyn Monroena ja Matti Puro oli kuin Fred Astaire. Sonja on aina ihana ja Matti saa jokaisen tanssiparinsa parhaat puolet kukoistamaan. Foxtrot sujui glamuurin siivittämänä. Yhtälailla ihana on kyllä Maaret Kalliokin, jonka koko olemus ja läsnäolo oikeen huokuu lämpöä, hoivaa ja rakkautta. Lady Gagan Always Remember Us This Way -kappaleen tahtiin toteutettu, viipyilevä rumba ei ehkä ollut parin paras, mutta ei taida rumbakaan olla helpoin. Raamikkaan Sami Heleniuksen kanssa tanssittu esitys kuvasi luopumista ja irroittamista sekä paluuta siihen, mikä on tärkeintä. Herkkää.

Maaret Kallio, Sami Helenius, Sonja Kailassaari ja Matti Puro.

Signmark ylti yleisöäänin illan parhaaksi Anniina Koivuniemen kanssa. Hei veivät rumballaan rakkauden ja vihan tasapainon keskelle. Tykkäsin. Kylli-tädin I can’t get you out of my head on lisäksi yks parhaista Kylien biiseistä ja HUH HUH, mikä versio!! Tuomarit oli aika kriittisiä ja pari sai tasaisen seiskojen rivin. Mikko Nousiainen iloisesti pompsahteli läpi samba-esityksen Kerttu Niemisen kanssa. Esitys oli omistettu Mikon vanhemmille ja heidän yli 50 kestäneelle rakkaudelle. Brita Koivusen ’Sävel rakkauden’ toimi mainiosti ja mua hellyytti myös parin hempeänsävyiset asut.

Mikko Nousiainen & Kerttu Nieminen, Signmark, Siim Liivik, Jorma Uotinen.

Tuomaristo, Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja aina niin charmantti Jorma Uotinen, oli selkeesti tiukemmalla linjalla, kuin aiemmin. Toisaalta niinhän sitä kisan edetessä pitääkin. Tällä kertaa tanssikengät joutu monen harmiksi riisumaan Siim Liivik parinaan Katri Nieminen, vaikka Billy Idol look-alike kolahti ainakin meikäläiseen kybällä.

Olipa ilta, kiitos MTV3. Kyllä se taas tuli todistettua, että rakkaus voittaa aina! Eilen TTK-teema oli puolestaan Suomi-klassikot, joiden lisäksi parit tanssivat Vesa-Matti Loirin kappaleiden tunnelmissa!

MIESKIN© 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s