Kesän juhlamuoti kerralla Kämp Galleriasta

Kaupallinen yhteistyö Kämp Galleria

Kämp Gallerian vaateliikkeiden kesän juhlamuotitarjonta on laaja. Kaikki juhlapukeutumiseen tarvittava löytyy kätevästi saman katon alta on tulossa sitten pienet puutarhapirskeet tai kesän suurimmat juhlat.

Tänä kesänä juhliin pukeudutaan rennosti, mutta etiketitkin kandee toki muistaa. Itellä ei ole häitä tai muita isoja, virallista pukukoodia vaativia bileitä tiedossa, mutta kavereiden järkkäämiä pikkupippaloita sitäkin enempi. Niitä silmälläpitäen, tässä mun tärppejä Kämp Gallerian valikoimista.

𝗦𝗮𝗿𝘁𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗥𝗼𝘀𝘀𝗶 tunnetaan taidolla räätälöidyistä, ensiluokkaisista puvuista ja pikkutakeista. Hyvin istuva, kuviokankainen bleiseri yhdistettynä yksiväriseen t-paitaan ja valkoisiin pellavahousuihin toimii aina. Katseen voi vangita myös kengillä. Tää toimii vaikka kavereiden tapaamiseen kesäterassilla työviikon päätteeksi. Sartoria Rossilta löytyy toki myös valikoimaa vaikkapa sulhaselle. Palvelu on priimaa!

𝗦𝗰𝗵𝗼𝗳𝗳𝗮 pukee miehen päästä varpaisiin, juhlaan kuin juhlaan. Raikas sininen irtotakki, valkoinen kauluspaita, pellavahousut ja takkiin sointuva solmio: klassikkosetti, jolla pärjää jo paritkin eri kesäbileet pelkästään housuja ja asusteita vaihtamalla. Schoffa on erityisen tunnettu mittatilauspaidoistaan, jotka kestää ja pysyy hyvänä käytössä vuosia. Sellaseen kannattaa siis panostaa, vaikkei juhlia olisikaan joka viikonloppu. Myös Schoffan mittatilauspuku on hyvä investointi.

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗺𝗲𝗸𝗸𝗼 Kukinto-paita on tehty Pieni Unikko -kuosisesta puuvillapopliinista. Suoralinjasessa paidassa on väljät, kyynärmittaset hihat ja rento istuvuus. Sellasenaan pukisin paidan juurikin rentoihin kesärientoihin vaikka juhannusjuhliin omalla mökillä, pellavableiserin lisäämällä voisin suunnata astetta fiinimpiinkin juhliin. Unikko-paitatakin pakkaisin puolestani mukaan vaikka picnicjuhlien lämmikkeeksi Hankoon.

𝗖𝗢𝗦 luottaa rennon tyylikkääseen meininkiin myös juhlapukeutumisessa. Erikseen ostettavat, mut saman sävyiset ja samaa materiaalia olevat pikkutakki ja housut on monikäyttöset myös arjessa, lisää juhlavuutta asuun saa vaihtamalla t-paidan kauluspaitaan tai kiepasemalla päheen pikkuhuivin kaulaan. Sillä setillä teen visiitin Savonlinnan oopperajuhlille. Vihreä on kuluneen kevään tavoin yksi kesän hittiväreistä, COSilta löytyi lyhythihainen paita raikkaana lime-ruohonvihreenä.

Kivan näkösiä kokonaisuuksia, eikö! Vaihtoehtoja on paljon ja uusimpana Kämp Galleriaan on avannut lippulaivaliikkeensä Filippa K! Muita jo olemassa olevia miesten juhlamuotia myyviä brändejä ovat mm. Nomen Nescio, Gant ja Klaus Haapaniemi. Kannattaa käydä fiilistelemässä. HYVÄÄ, JUHLAVAA KESÄÄ!

MIESKIN© 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s