Juhlakauden uutuustuoksut ja isänpäivän lahjavinkit

Loppuvuodesta moni hajuvesi- ja muotitalo lanseeraa uusia tuoksuja. Perinteisesti miesten partavesissä pääosassa on puiset, mausteiset ja/tai sitruksiset sävyt, niin tänäkin syksynä. Tuoksulla voi korostaa helposti omaa persoonaa ja oikein valittuna se on myös loistava lahja.

Vasemmalta Prada Luna Rossa Ocean, Paco Rabanne Phantom, Dior Sauvage Elixir, Carolina Herrera Bad Boy Superstars, Jean Paul Gaultier Scandal ja Ralph Lauren Ralph’s Club.

Mä sain testiin syksyn aikana myyntiin tulleita uutuuksia, joissa on yhtäläisyyksiä, mut myös uniikit tunnusmerkkinsä. Tässä parhaita vaikka itelle loppuvuoden juhliin tai lahjaksi isänpäivänä.

PHANTOM, Paco Rabanne

Rabannen uus miesten tuoksu on todellinen tekoälyn ja perinteisen hajuvesienvalmistuksen yhteentörmäys: robotin näkönen pullo on teknisesti hienosti toteutettu ja se toi aivan uuden tavan tutustua tuoksun ympärille luotuun maailmaan. Nimittäin kun älypuhelimella koskettaa pullon korkkia, pääsee puhelimen välityksellä taidokkaasti toteutetulle virtuaalimatkalle Phantomen seurassa.

Uuden tekniikan ja pullon robottiulkoasun myötä vois kuvitella, et uusi Paco on suunniteltu eritoten nuorukaisille. Ehkä näin, mut Phantomessa tuoksuu kuitenkin perinteiset sitruksinen patchouli ja miehekäs vetiver. Siksikin se asettu mukiinmenevästi mun omaan tuoksunenään. Laventeliuute ja vanilja antaa melko uniikin, melkeen makeehkon tunnun, joka testipäivän mittaan tasottu hyvin. Intensiivinen ja vegaani Phantom on seksikäs ja selkee.

Phantom Edt 50ml, 80,00€, rohkeelle edelläkävijälle.

SCANDAL for Him, Jean Paul Gaultier

Intohimonen nahka ja lempeen lämmin puu tuoksuu Gaultierin uutuudessa. Ensituoksuna on salviaa ja raikasta mandariinia, sydämessä tonka-papua. Aavistuksen makeen fiiliksen rinnalla elinvoimaa ja aistillisuutta tuo vetiver.

Uudelleentäytettävän Scandal-pullon korkki on ku kuninkaan kruunu ja muutenkin pullo on aika ylvään näkönen. Tuoksun fiiliksessä tavotellaan voittajan voimaa ja mainosmatkuissa komeileekin nuorukainen nyrkkeilykehän kunkkuna. Mieluusti asettaisin tän kruunun päähäni, mut omaan tuoksumaailmaan ja tyyliini Scandal on kuitenkin turhan makee vaikkakin se usein ihokosketuksessa talttuukin. Tää sopii fiilikseltään myös ehkä itteeni vähän nuoremmille ja vetreemmille jannuille, tosin takuuvarma tuoksu ja lahja Scandal on kaikenikäsille JPG:n faneille. Lisäpiste ylellisen tuntusesta, punasesta samettipakkauksesta.

Scandal Pour Homme Edt 50ml, 83€, nuorekkaalle, reippaalle sporttaajalle/klubbaajalle.

LUNA ROSSA OCEAN, Prada

Hienostunu ja aromaattinen Pradan uutuus on onnistunu lisäys ja flankkeri Luna Rossa-linjaan. Yhdistelmä laadukkaita sitrushedelmiä laventelin ja salvian kanssa toimii omaan nenään raikkaana ja teknologian avulla muunnetut raaka-aineet tekee tuoksusta modernin. Luna Rossa Ocean uhkuu silti perinteistä maskuliinista, rehtiä voimaa ja ite meinaan kokeilla tätä päivittäisessä arkikäytössä. Nähtäväksi jää, kääntääkö tuoksu ohikulkijoiden päät.

Kamppiksen keulakuvana hurmaa yks omista lemppareistani, näyttelijä Jake Gyllenhaal. Mainosfilmissä Jake seilaa katamaraanilla tyrskysellä merellä, jonka punanen kuu taltuttaa tyyneksi. Luna Rossa Ocean -pullo on sininen ja varmaan hakee syvien merien tunnelmaa. Detskuna Luna Rossa-tuoksuista tuttu punainen suutinpiste on kuin nouseva aurinko, mikä heittää sillan pullon kylkeen. Punanen väri on myös oikeesti käytännöllinen, eipä tuu meinaan suihkittua tuoksua väärään suuntaan.

Luna Rossa Ocean EdT 50 ml 62 €, itsevarmalle seikkailijalle.

BAD BOY Superstars, Carolina Herrera

Monen lemppari, Bad Boy, on saanu odotetun ’keräilyversion’, Superstarsin. Myös tää sopii nimestään huolimatta kilteillekin kundeille. Alkuperänen tuoksu vallotti mausteisella lämmöllä ja rohkeella, puisella aromaattisuudella. Superstars on edeltäjänsä tavoin syvän tumma ja itämainen tuoksu, mut mun mielestä entistäkin maskuliinisempi ja intensiivisempi, vallotava ja mieleen jäävä. 

Bad Boyn tuoksunuoteista löytyy mm. musta- ja valkopippuri sekä sitruksista bergamottia. Pohjatuoksussa seksikkään sysäyksen antaa tonkapapu ja kaakao. Bad Boy Superstars on teknisesti tosi onnistunu, hyvä kombo itsevarmuutta ja energiaa. Tuttu, salaman muotoinen pullo kuvastaa voimakkuutta ja sähköisyyttä ja Superstars-versiossa se on verhoutunu näyttävästi peilikromiin. Tää menee oman kylppärin hyllylle ja eritoten alkavan juhlakauden hetkiin.

Bad Boy Collectors Superstars Edt 100 ml, 124,90€, It’s so good to be bad -sankarille.

RALPH’S CLUB, Ralph Lauren

Klassisuuteen luottavat Ralph Lauren -tuoksut harvemmin pettää, ei nytkään. Elegantti, aromaattinen ja aika maskuliininen tuoksu saa vetiverista savusen ja metsäsen tatsin, lavandin sydämestä aavistuksen kukkasuutta. Kun niihin ujuttaa viel salvian pehmeyden ja miedon pippurisuuden, on kokonaisuus omaan nenääni kymppi.

Metallikorkkinen pullo on stailin musta. Itelle se tuo mieleen bond-henkiset juhlat, jollon puetaan smokki päälle ja kiepastaan samettimirri kaulaan. Haa, samaisen fiiliksen voi bongata Ralph’s Clubin mainosmatskuistakin: upee ilta vangittuna pulloon. Ralph’s Club on iätön ja menee monenlaiselle hurmurille.

Ralph Lauren Ralph’s Club Eau De Parfum 50 ml 76 €, tyylitietoselle herrasmiehelle.

SAUVAGE ELIXIR, Dior

Sauvage on löytäny oman vannoutuneen fanikunnan heti jo ekan tuoksun tultua markkinoille ja veikkaan, et Elixir vaan syventää suhdetta. Raikkaat, puumaiset ja mausteiset tuoksut sekottuu iholla taidokkaasti ja tää on edeltäjiään vieläkin intensiivisempi. Alkutuoksuina kanelia, muskottipähkinää, kardemummaa ja greippiä, sydämessä alkuperäsen Sauvagen tunnusomanen laventeli. Pohjanuotteina vetoo lakritsi, santelipuu, meripihka, patsuli ja haitin vetiver. Huh, mikä sinfonia!

Johnny Depp on paras mahollinen kasvo koko Sauvage-linjalle: raffi ja rokahtava, mut lämmin ja sydämellinen. Elixir pullo on tyylikäs ja hillitty, logoteksti on ku kaiverrettu sen tuttuun, siniseen lasipintaan. Pakkauksen nostettava kansi antaa ensivaikutelmalle ja magneettikorkki puolestaan tuoksun käytölle hienostuneen tunteen.

Dior Sauvage Elixir Edt 60ml, 147,50€, rakastettavalle ja seksikkäälle oman tiensä kulkijalle.

Hyvä kattaus, eikö? Nyt ei muuta, ku isänpäiväostoksille tai ilahduttamaan ihan vaan itseä ja tuoksumaan hyvältä!

Tuoksut on saatu testiin, mainoskuvat valmistajien.

MIESKIN© 2021 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s