MIESKIN ♡ FRENN x MROOM

Kesämies hankkii päälleen rennon tyylikkäät laatureleet, käy parturissa fixaamassa nassun ja tukan kondikseen ja lähtee kaupungille frendien kanssa yhteisestä ajasta nauttien ja hyvältä näyttäen.

FRENN on kotimaisista muotimerkeistä yks mun ehoton lemppari.  Laadukkaat matskut ja rento, mut särmä istuvuus sopii monenlaiselle miehelle ja moneen tilanteeseen, arkeen ja juhlaan. FRENNin vaatteet on huolettomia ja silti samalla klassisen skarppeja. Ne kestää aikaa ja katseita pitkään, niinku vastuullisesti valmistetun tuotteen pitääki.

Oon seurannu FRENNin kehitystä sen alkumetreistä alkaen, eikä tarttenu montaa sekuntii miettii, ku jäbät sieltä pyys mua mukaan heidän kesätempaukseen.

FRENN nimittäin heitti hynttyyt yhteen M ROOMin kanssa tavotteena patistella miehet laittaan ittensä kuosiin alkavan juhlakauden ja kesän kunniaks. Sen myötä he järkkäs kimpassa some-kuvaukset, joihin ilolla osallistuin.

M ROOM on ammattitaitosista tekijöistään tunnettu parturialan edelläkävijä ja heillä on liikkeitä ympäri Suomea. M ROOM sopii arvoiltaan ja tyyliltään luontevasti Frennin kaveriksi.

Mulle kaveriks kuvauksiin puolestaan lähti entinen ja itseasiassa myös nykynen malli-kollega Pasi, jonka löytää mun tavoin Oldfarts-tiimistä. En oo tavannu Pasia livenä pariin vuoteen ja kylläpä oli ilonen jälleennäkeminen -sekä hilpeen hauska päivä kaikin puolin muutenkin.

Se sisälsi M ROOMin Uudenmaankadun liikkeessä tukan ja parran fixaukset, tutustumisen FRENNin malliston uutuuksiin heidän lippulaivamyymälässä, lungin kuvaussession ja lopuks mukavan huoletonta chillailua aurinkoisen Helsingin sydämessä. Niin ja rutkasti nauruu hurtilla huumorilla, tietty.

Mut joo. M ROOM siisti mun jo ylikasvaneen pörhötukan minttiin ja rehottava partakin sai huolitellun trimmauksen. Ammattilaisen tekemä huolellinen ja hoitava parranajo on muuten todellista ylellisyyttä! Liikkeessä oli kaikin puolin hyvä buugi ja heil on käytössä kätevä ’ajanvaraukseton’ varaussysteemi, eli asiakkaita palvellaan jonoonkirjautumisjärjestyksessä. My M Room -palvelun kautta löytää helposti lähimmät liikkeet ja siten myös lyhyimmän odotusajan. Näppärää.

Fledat sliipattuina matka jatku FRENNiin Fredalle.

FRENNin mallisto koostuu aina uutuuksista sekä klassikko-kokoelmasta. Kesän uusia tutkaillessa silmään osu ekaks pirtee ruutukuvioinen pellavapaita, jonka kuosin on suunnitellu Stig Baumgartner. Pasi kokeili sitä denimpuvun kanssa ja ihan tajuttoman mageelta näytti! Mun omasta vaatekaapista samainen farkkupuku on löytyny jo muutaman vuoden kolminappisena.

Vaik esim. merinovillanen neuletakki kauniin kellertävänä tai hillityn harmaa overshirt oli ihanat, ni villasekotteinen, musta Jere-bleiseri oikeen huus mun nimee rekillä. Ja niinhän se on, et ainakin yks hyvännäkönen musta bleiska pitää jokasen herran vaatekaapista löytyä. Se sopii lähes mihin tilanteeseen vaan ja yhdistelymahollisuuksilla ei oo rajoja.

Myös toinen takuuvarma klassikko, valkonen pellavapaita vei mun sydämen. Ja erikseen tai yhessä bleiserin kanssa, molemmat tyylikkäitä just vaikka kesän juhliin.

Sit ku äijät oli myös puettu vimpan päälle oli aika nostaa maljat ystävyydelle ja alkavalle kesän juhlakaudelle. Ja eks me näytetäkki päheiltä?

Kippis!

M Room Parturi
Uudenmaankatu 13
00120 Helsinki
Puh. 040 6814820 helsinki@mroom.fi

Frenn Helsinki Oy
Fredrikinkatu 24
00120 Helsinki
Puh. 040 777 1943
info@frennhelsinki.com

Kuvat: Hanna Solomon/ Social Cocktail

MIESKIN© 2021 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s