Uudet puutarhakalusteet

Kaupallinen yhteistyö JYSK

Mökin ulkokalusteet kerää porukan saman pöydän ääreen viihtymään ja parhaimmillaan ne antaa koko pihamaalle kohotetun ilmeen.

Me vietetään paljon aikaa mökillä ja alkukeväästä pitkälle syksyyn eritoten sen pihassa puuhastellen. Säiden salliessa usein myös mökkipäivän kohokohdat, aamiainen, lounas ja illallinen, nautitaan ulkosalla. Sikskin oli uusien puutarhakalusteiden hankinta edessä. Ne tulee taatusti oleen kovassa käytössä, kun monesti pöydän ääreen kokoontuu meidän kahen lisäks myös joukko ihania ystäviä.

Uusia kalusteita etittiin pitkään. Netissä virtuaali-vertailtiin ja mittailtiin vaihtoehtoja useempikin ilta. Meil oli aika selkee visio, mitä haettiin ja vaik mökki itessään on viel edellisten omistajien jäljiltä valkonen (maalaushommia tiedossa), haluttiin myös puutarhakalusteet valkosina. Hakusessa oli selkee ja sopivan jämäkkä, mut mökin ja pihamaan hengestä snadisti poiketen romanttinenkin setti. 

Täydellinen kokonaisuus bongattiin viimein Jyskistä. Siel valikoimaa on paljon ja jokaiselle taatusti löytyy mielekäs vaihtoehto. Vaikka verkkokaupasta sopiva vastaan tulikin, haluttiin ennen päätöstä silti käydä viel paikan päällä liikkeessäkin zekkaamassa, et se oli just sellanen, mitä toivottiin. Ja olihan se. Jämsän Jysk-myymälä oli jo paikkana entuudestaan tuttu: omat ja vierashuoneen patjakokonaisuudet mökille nimittäin hankittiin sielt jo viime vuonna. Palvelu rullas sillonkin hyvin ja ilonen henkilökunta jeesas valintojen kanssa nytkin.

Huvilan henkeä

Kovapuiset ja valkoset Hvide Sande -puutarhakalusteet on just sitä, mitä me haettiin. Ne henkii ehkä pikkasen jonkinlaista kartanotunnelmaa, mut silti istuu meidän 50-luvulla rakennetun, sulosen mökin edustalle loistavasti. Pöytäryhmän paikka tosiaan asettu etupihalle ja se on melkeenpä eka asia, mitä pihaan saapuessa näkee. Spotti on sikskin hyvä, et siitä aukee molemmin puolin pöytää näkymät järvelle. Lisäks aurinko kiertää aluetta puiden lävitse lähes koko päivän.

Settiin kuuluu 150x90cm kokonen pöytä, kaks käsinojallista tuolia ja penkki. Ne kaikki on lakattua FSC-kovapuuta ja kokoominen oli helppoa. Pöydän ja tuolit sain kasattuu yksin, penkki pistettiin jaloilleen kahestaan. Pöytä itessään on sopivan kokonen kuudellekin, neljä nauttii sen ääressä aikaa jo tosi kivasti. JYSK myy setin kalusteita myös yksittäisinä, jos haluu vaikka vaan nojatuolin laiturin nokkaan auringonlaskujen ihasteluun. Me ostettiinkin paketin lisäks viel extra penkki, et saadaan tarvittaessa istumapaikat kuudelle….tai no oikeestaan kaheksalle, kun yhellä penkillä mahtuu tiiviisti istuun kolmekin kerrallaan. Muina aikoina se tulee meillä oleen saunan seinustalla löylyjen vilvottelupaikkana.

Penkkiin ja tuoleihin on saatavana myös erilliset istuintyynyt, jotka suosittelen ehottomasti hankkimaan. Muotoonommellut patjat on tyylikkäät, väriltään neutraalit ja moneen sopivat harmaat ja kyllähän sitä kesäiltaa istuu pidempään pehmuste pepun alla.

Kalusteiden kokoaminen sujuu helposti, penkin kasaamisessa kaveri oli avuksi.

Yleensä ennen puukalusteiden käyttöönottoa ja ainakin kerran kesässä ne olis hyvä öljytä. Suositus on, et pinnat öljyttäis myös kauden päätyttyä ennen kamojen varastoon kantoa. Ja hyvä muistaa, et ulkona pidetyt kalusteet suositellaan säilyttään ulkovarastossa tms. talven yli, ettei lämpötilavaihtelut aiheuta halkeumia tai maalin rispaantumista. Ja vaikka Hvide Sande on niin ikään suunniteltu ulkokäyttöön, miksei ne sopis sisätiloihinkin. Samainen kokonaisuus löytääkin ehkä tiensä meillä saunalle, vierashuoneeseen.

JYSKin valikoimissa on muuten paljon myös kivoja sisustustuotteita. Mä löysin näis kuvissakin olevat kauniit kynttilälyhdyt, lasisen maljakon, upeen messinkivadin, tabletit ja bambusta valmistetut kulhot kaikki Jämsän myymälästä.

Eks näytäkkin hienoilta? Me ite ainakin ollaan kyl super ilosia ja tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen ja meinataan entistäki useemmin landella nauttii ruokahetket ja illanistujaiset ulkona. Meidän lempparit, Hvide Sande -puutarhakalusteet on saatavilla useimmissa JYSK-myymälöistä kautta maan ja tietty verkossa, jonne löydät tästä.

IHANAA KESÄÄ!

MIESKIN© 2020 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s