Frans ja naiset

Kaupallinen yhteistyö Raflaamo.fi
Monelle tuttu raflaklassikko Fransmanni on saanu uuden ilmeen ja nimikin vaihtunu kaupunkikohtasesti. Uudistuksen jälkeenki ’Frans&les Femmes’ -ravintolat luottaa edelleen ranskalaisen bistron makuihin ja rustiikkisen, maalaisromanttiseen tunnelmaan.

Jo Fransmannin aikaan nää oli monessa kaupungissa se mesta, mihin mentii illalliselle juhlistaan jotain tärkeetä koko porukan voimin tai romanttisesti viettään iltaa kahestaan. Sama juttu edelleen: aina Sokos Hotellin yhteydessä toimiva, rento mut siisti Frans-ravintola on monen suomalaisen luottopaikka. Sen lisäks se usein toimii myös hotellissa yöpyvien turistien ensikosketuksena suomalaiseen ruokaan. Onkin hyvä, et listalla on ranskalaisesta teemastaan huolimatta aina jotain kotimaista. Lisäks toki löytyy perinteisiä klassikoita ja kausi tuotteena perjantaisin sinisimpukoita. Suurin osa viineistä on ranskalaisia ja  ilahduttavan moni luomua. Pääsin testaan Helsingissä Bistro Frans&Améliessa syksyn maistelumenun. Se sisältää maistiaiskokosina annoksina  3 alkuruokaa, 2 pääruokaa ja 2 jälkkäriä. Kaikenkaikkiaan mutkaton, monen makuun sopivia kokonaisuus ja hyvä niin, koska menu on tosiaan sama kaikissa kymmenessä Frans&les Femmes -raflassa kautta maan, stadista Rovaniemelle. Maistelumenusta on saatavana myös vegaani-setti.

Näitä nautittiin:

Alkuruokana oli tarjolla savulohibriossia kirjolohenmädillä, myski-kurpitsakeittoa sekä taikinakuoressa friteerattuu vuohenjuustoa. Kolmesta vika oli mun makuun maukkain.
Pääruokana kombo poronpaistia ja hunajaista kananpojanrintaa. Hyvät raaka-aineet maistuu monelle. Sivussa herkullinen mustaleima-emmental-perunagratiini ja mukiinmenevä punajuuricouscous. Vegeversiossa tofu-kasvistagine. 
Jälkkäriksi aina toimivat uuniomenaclafoutis ja manteli-suklaamousse, joka on vegaaninen.
Maistelumenu maksaa 48€ (S-etukortilla 45€) ja se on nautittavissa kaikissa Frans&les Femmes -ravintoloissa syksyn ajan! Kiitos Raflaamo.fi mukavasta illasta!

Illallinen oli pr-tapahtuma.
Kuvat Juri Silvennoinen

©MIESKIN 2019 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s