Viikon pikaiset

Kyl huomaa, et syksy on startannu. Työn puolesta syyskuussa on aina paljon tapahtumia ja äksöniä, ku uutuuksia lanseerataan ja muutenkin moni asiakas ja yhteistyökumppani haluu muistuttaa olemassaolostaan. Ihanaa on myös lomien jälkeen taas samalla nähdä työfrendejä ja kollegoja. Varsinaisen toimistoduunin ohessa singahtelinkin pitkin stadia.


Mul on kunnia toimii yhtenä Leffamaailman lähettiläistä ja sen myötä käytiin kattomassa ehkä syksyn odotetuin elokuva. Suosikki tv-sarjan pohjalta tehty Downton Abbey oli mun omasta mielestä just sopivan siirappinen ja upeen pukuloiston ja ajankuvan tykitystä yksityiskohtia myöten. Mä katoin sarjan tvstä jo sillon aikanaan ja jäin siihen täysin koukkuun. Leffa myötäili just hyvin sarjan käänteitä ja rytmiä. Gloria-lehden ja Leffamaailman ennakkoenskarin tunnelmaan heittäydyin kullanvärisessä pikkutakissa, joka sai ilosen spontaaneja kehuja kanssakatsojilta. Onko liian överi?

Habitare oli tänä vuonna kautta linjan täynnä innostavaa ja inspiroivaa nähtävää. Väriä löyty paljon ja aina mielenkiintonen, tulevia trendejä ennustava signals-osasto oikein pursus ärtsyjä sävy-yhdistelmiä, eritoten pinkkiä. Toinen ääripää sisustuksessa on edelleen skandinaavinen rauhallisuus, selkeys ja maltilliset sävyt sekä niihin istuvat oheistuotteet. Esimerkiks Luhta Home lanseeras kolme tuoksukynttilää ja huonetuoksua, jotka sopii hyvin heidän muutenkin harmooniseksi suunniteltuun konseptiin ja monen himan sisustukseen.

Mm. Signals-osaston väritykitystä.
Luhta Home luottaa rauhalliseen ilmeeseen.
Pääsin myös Habitaressa Verkkokauppa.comin kutsumana kokkaan aamiaista mestari Hans Välimäen opastuksella. Verkkarin osasto oli stailattu älylaitteiden ympärille ja vaikka paljon tehtiinki omin käsin, kyl moni vempele vaan tekee arjen perusjutuista helpompia. Kokkaus-sessiossa mun vastuulla oli avocado-munaleivät. Mitään kaunottaria niist ei tullu, mut maku oli kohillaan, nam.
Kosmetiikkaa lanseerataan syksysin erityisen paljon. Kävin tutustumassa Kicks -myymälöissä ja verkkokaupassa myynnissä olevan, kroppatuotteistaan tunnetun Skin Treat-sarjan uusiin Face- ihonhoitotuotteisiin. Tapahtumassa sain bonarina ihoterapeutin vinkit omalle naamalleni sopivista täsmätuotteista. Raili Hulkkosen oma meikkisarja by Raili lanseerattiin myös viime viikolla. Tapahtuma oli aikamoinen tähtihetki vieraillekin, ku useampi Railin julkkis-meikkiasiakas tuli onnittelemaan ystäväänsä… Pirkko Mannolan, Paula Koivuniemen ja Merja Larivaaran musisoinnin lisäks mm. Satu Silvo lausu runon ja Lenita Airisto piti lämminhenkisen puheen. Vierasvilinässä bongasin myös mm. Erinin, Ritva Oksasen ja Sinikka Sokan. ONNEA Raili!
Skin Treat Face on edullinen ihonhoitosarja-uutuus. Keskimmäinen kuva Heini Pekkala.
By Raili meikkisarjan lanseeraus vilisi tuttuja kasvoja.

Ravintolapuolella monen ykkös- ja lempparimesta Sandro juhlisti Citykäytävän ravintolansa starttia. Taattuja Sandron herkkuja saa arkisin helposti mukaankin Citycenterin katutason tiskiltä, yläkerrassa eritoten arkisin lounas ja viikonloppusin brunssi on tosi suosittuja. Kandee käydä kokeilemassa!

Sandron safka on mahtavan makusta ja tunnelma aina lämmin. Kiitos Jose!
Muotisuunnittelija Mert Otsamo palkittiin keväällä Postin postimerkkitaidetta edistävällä taidepalkinnolla ja nyt juhlittiin hänen syksyn mallistoaan ja postimerkin julkistusta. Arabia-keskuksessa järjestetyn juhlan huipentuma oli luonnollisesti Mertin muotinäytös, jonka tähtenä toimi ihana Kirsi Pyrhönen.
Viikonloppuna myös Kamppi Helsinki -kauppakeskus juhli Fashion Happens-teemalla syksyn muotia ja samalla ilmeensä uudistumista. Mä toimin tapahtumassa toisena juontajana ja houstasin sen ohessa järjestetyt muotinäytökset Tennispalatsin aukiolla. Vaikka välillä ripsahteli vettä, oli näytöksissä ilonen fiilis ja kauppakeskuksenki puolella kuhinaa. Yks kohokohta monelle asiakkaalle oli shoppailun lomassa päästä ammattimuotikuvaajan kameran eteen otattaan itestään muotikuva velotuksetta. Tällasissa tapahtumissa on tosi nasta olla osallisena.
Kauppakeskus Kamppi on uudistanu visu-ilmeensä.

Työviikon päätteeks pääsin metsään ja järven rannalle ottaan kunnolla happee ja samal ilahtuun sateen jälkeen esiinnousseista, keltasista herkuista. Lantsarit jalassa ja kauhtunu myssy päässä puuhatessa saa ajatuksille tilaa ja kyl samalla tulee kehiteltyä ideoita työjuttuihinkin. Meidän uus (JEEE!! ) kesämökki teettää vapaahetkiin mukavasti puuhaa ja vaihtelua stadin hektiseen menoon. Mökistä ja sen rempan etenemisestä kuulette taatusti jatkossa enemmänkin.

IHANAA: kanttarelleja bongattu sateen jälkeen mökin takapihallakin.

Tällänen oli mun viime viikko, kuluvakin näyttää taittuvan melko lailla haipakassa.

MIESKIN© ALL RIGHTS RESERVED

2 kommenttia artikkeliin ”Viikon pikaiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s