ROKUA


Enää ei miesten tartte haahuilla nolona kempparin hyllyjen välissä ja miettiä, mikä piru se rasva olikaan, joka piti ostaa. Kosmetiikkamyyjät on tottunu jo miesasiakkaisiin ja myöskin auttamaan tuotevalinnoissa, eikä ’haetko jotain tyttöystävällesi’ todellakaan oo automaattisesti se heidän ensimmäinen kysymys. Monessa paikassa miesten tuotteille on myös varattu oma osio tai hyllytila, joka helpottaa ensikertalaistenkin ostoretkee -ja päätöstä.

Tää ei oo mikään ihme. Miesten ihonhoito on nimittäin jopa Suomessa nyt hyvässä nosteessa ja uusia tuotteitakin lanseerataan meillä entistä tiuhempaan. Tuoreimpana markkinoille saapu Rokua Skincare.

Oon pitkään jankuttanu miehille pärstän hoitamisen puolesta, mut jostain syystä ainaki monelle mun ikäselle suomalaiselle jäbälle se rasvan käyttö on edelleen ylitsepääsemättömän vaikeeta. Kehitystä tottumuksissa toki on. Kosmetiikkayritykset luottaa vahvasti siihen, et yhä useempi tuote löytää tiensä myös miehen beautyboxiin tai salikassiin ja et asenteet on muuttumassa. Tähän uskoo myös ROKUA Skincare, joka ensimmäisenä kotimaisena miesten ihonhoitobrändinä on myös FI Natura-sertifioitu ja VALMISTETTU SUOMESSA!

Ensinnäki ihan super korkee hatunnosto, et suomalaistaustanen tiimi on rohkeesti lähteny tekeen tuotteita miehille. Rokua Skincaren perustaja, Jari Niitynperä kerto, et hän halus luoda sarjan, joka olis laadukas, helposti lähestyttävä ja ympäristöystävällinen. Ilahduin, et ensikosketus tuotteisiin itellä oli tosi myönteinen.

Rokua lanseeras -ainakin näin aluks- jämptisti 3 tuotetta: kosteusvoiteen, puhdistusgeelin ja partaöljyn. Ne on pakattu mustanharmaisiin, pahvisiin kuoriin ja tuoksu kaikissa on sopivan mieto ja fressi. Itelle tärkee on eritoten kosteusvoide, 50ml, jo senkin takia, et se on mun oman ihonhoitoni perusta. Rasva itsessään on tyylikkäässä, mustabeigessä lasipurkissa. Voide levitty helposti ja imeyty suht sukkelaan. Hyvä. Mulla monesti testissä oleva ja illalla naamaan laittamani rasva tuntuu vielä aamullakin iholla. Rokuan voide on notkeeta, vaikkakin melko tuhtia tavaraa. Pikku nökäre siis kerralla riittää kasvojen ja kaulan alueelle. Aamusin ei naama kinnannu, muttei ollu liian rasvanenkaan. Nyt viikon kokeilun jälleen iho tuntuu mukavan pehmeeltä, oon tietty jäävi sanoon näyttääkö se myös pehmeen hyvältä. Uskosin, et tää oon tosi hyvä tuote monelle eritoten syksyks ja talveks. Ite suosin ja käytän kesäsin geelimäisiä kosteuttajia. Rokua Face Moisturizer sisältää mm. mustaherukansiemenöljyä ja kuusenkerkkäuutetta.

Kosteusvoiteen lisäks kokeilin sarjan kasvoputsaria, 100ml. Se tulikin tarpeeseen, ku testi viikolla oli useempikin keikka, joissa mun naamaan oli laitettu kuvauksista johtuen meikkivoidetta ja muuta. Geelimäinen puhdistusaine vaahtoutu sopivasti ja tuntu iholla hyvältä. Pesun jälkeen naama oli hetken viileen olonen geelissä ainesosana olevan mentoolin takia. Ja mikä tärkeintä, pärstä oli puhdas. Mä luulen, et näistä kolmesta tuotteesta eniten buustausta kaipaa just puhdistusgeeli. Jos naaman rasvaaminen alkaa luonnistua, saattaa sen peseminen ylipäätään veden lisäks jollain muulla tuotteella olla vaativa rasti. Partaöljyä, 30ml, en testiviikon aikana kokeillu, ku töiden takii jouduin pitää naaman sängessä. On kuitenkin hyvä ja ymmärretävää, et se on tuotteena mukana sarjassa -parrankasvattajat ja siitä hyvää huolta pitävät kun on edelleen kasvava asiakasryhmä. Kaiken kaikkiaan ROKUA Skincare oli piristävä tuttavuus ja tiimi saa syystäkin olla tuotteistaan ylpeitä. Vuonna 2019 Rokua tekee lisäks yhteistyötä WWF-Suomi kanssa ja lahjoittaa liikevaihdostaan 1% Itämeren hyväksi, peukku sillekin.


Tuotteet on saatu pr-näytteinä.
Kuvat Juri Silvennoinen

MIESKIN© 2019 ALL RIGHTS RESERVED

4 kommenttia artikkeliin ”ROKUA

 1. Nyt on oman miehenkin pakko hoitaa ihoaan, koska Jarilta tuli Rokuat testiin. Ihan mahtavaa, että näin miehekkään tyylikäs sarja on kehitetty ja koko brändi imago on niin wow, että oksat pois.

  Kiva kuulla, että tuotteet tuntuu myös hyvältä. Toivottavasti sarja laajenee ja saadaan lisää upeita tuotteita sarjaan.

  Mielettömät kuvat Juri. Kivaa uutta viikkoa. 🌼🌼🌼

  Tykkää

  1. Joo samaa mieltä: sarjan ulkonäkö on tosi jees ja mikä tärkeintä, ainakin ite tykkään myös tuotteista 🖤 Ja kiitos kuvakehuista Tiia + aurinkoa alkuviikkoon sullekin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s