Uudet miestentuoksut

Taas on aika koota kevään uusista miestentuoksuista kattaus. Tuoksufriikkinä voin vaihtaa omaa tuoksua päivittäin fiiliksen ja vaikka päivän agendan mukaan. Oon myös aikalailla kaikkiruokanen partavesien suhteen, mutta jotkut tuoksut on jääny käyttöön vuosikausiksikin. Iän myötä nenä on tullu ehkä valikoivammaksi ja kepeimmät tuoksut jätän ilolla nuoremmille. Tuoksumieltymykset on kuitenkin henkilökohtaisia aistikokemuksia, samalla tavoin, ku kauneus katsojan silmässä. Tässä muutama hyvä vaihtoehto!

Hugo Boss, HUGO Reversed

Vastalääke ennustettavuudelle’. Monen lemppari ja jo kakskymppinen klassikko, HUGO, on saanut täksi kevääksi raikkaalla twistillä muokatun pikkuveljen. Alkuperäisen mallinen, mutta väriltään valkonen pullo on myös fressi ja erottuu kaupan hyllyltä heti. Ensituoksussa löytyy bergamottia ja sirkeetä greippiä, sydäntuoksussa huumaa pamblewood ja rosmariini. Haitilainen vetiver tekee Reversed pohjatuoksusta maskuliinisen. Tuoksu sopii eritoten reippaille nuorukaisille, hyvä vinkki vaikka valmistujaislahjaksi. Hugo Reversed Edt on saatavana koossa 75ml.

Dsquared2 WOOD

Vahva, erottuva ja miehekäs’. Dsquared2 uusi WOOD on nimensä mukasesti saanut insponsa puusta, sen vahvuudesta ja ainutlaatusesta monimuotosuudesta. Lasipullo on kiillotettu ja korkki on tehty pala palaselta saarnipuusta. Pakkaus itessään on ruskeeta samettia. Hyvä alotus. Ensituoksu vie välimerelle. Calabrian bergamotti, sisilialainen mandariini ja sitruuna antaa hyvän tujauksen raikkautta, inkivääri puolestaan särmää ja syvyyttä. Pohjatuoksuna kukkais-metsäisessä Woodissa on vetiver, jota buustaa kaardemumma ja orvokin lehdet. Dsquared2 Woodiin rakastunee innokas kokeilija, joka on itsevarma ja luottaa omaan persoonaansa. EdT on saatavana kolmessa koossa, 30ml, 50ml ja 100ml.

Guerlain L’Homme Ideal Cool

Viileä, maskuliininen ja raikas’. Miehinen ja puinen Guerlain L’Homme Ideal Cool -tuoksu sopii kaikille, jotka haluaa korostaa määrätietosesti charmiansa. Tää on kuitenkin saman perheen aikasempia versioitaan kevyempi ja ehkä, miten sen sanois, raikkaampi. Pullo on malliltaan edeltäjiensä muotoinen, mutta väreinä tässä tyylikäs harmaa ja kepeä vihreä. Tuoksutuntumaan nimensä mukasta viileyttä ja raikkautta antaa minttu ja ripaus anista. Pohjalla meripihkan lisäksi uhkuu perinteisesti miehekkäät vetiver, patsuli ja amproxa. Manteli on L’Homme Ideal -perheen ominaistuoksu ja sitä löytyy toki tästäkin. Cool on yksi mun omista lemppareista tänä keväänä ja EdT on saatavana 50ml kokoisena.

Versace Eros Flame

Vahva, itsevarma ja intohimoinen’. Versacen tuoksuissa mua viehättää aina jo pelkkä ulkoasu ja visuaali. Niin nytkin, kun aiemmasta sinisävyisestä Eros-tuoksusta ja Versacen muistakin tuotteista tutut meduusa ja juokseva koira -kuviot koristaa hehkuvan punasta pulloa. Upea adonis pitelee mainosmateriaalissa Canovan hengessä käsivarsillaan Gigi Hadidin esittämää Psykheä. Tykkään. Flame on vastakohtien tuoksu: siitä löytyy makeeta ja mausteista, kylmää ja kuumaa. Ensituoksuna raikkaat italialaiset sitrushedelmät on yhdistetty madagasgarilaiseen mustapippuriin ja villirosmariiniin. Laakeripuu, kurjenpolvi ja ruusu antaa tuoksun sydämelle lempeyttä. Ytimeen voimaa puolestaan tuo arvopuut seetri ja santeli sekä patsulinjuuri, vuoriston tammisammal ja vetiver. Tää jää omaan käyttöön, kuumiin kesäiltoihin.

Calvin Klein Eternity Flame

Kiintymyksen, lämmön ja hellyyden symboli’. Viime vuonna kirjotin nuoruus vuosieni yhden lempparin, Eternityn uudesta flankkerista, ilmavasta AIRista. Nyt on intensiivisemmän Flamen vuoro. Kukkainen ja itämainen tuoksukombo sopii monelle, koska raikas keveys ja pihkainen syvyys on harvoja häiritsevä yhdistelmä. Ensituoksuna Kleinissa on ananas, jonka tosin sydäntuoksuna oleva rosmariini nopeesti peittoaa. Meripihka ja nahka antaa pohjatuoksuun miehekkään tatsin. Tuoksu sopii monelle ja on hyvä lisä Eternity-perheeseen. Calvin Klein Edt, 30ml ja 50ml.

Jean-Paul Gaultier Le Male In the Navy

Kapinallinen ja seksikäs’. JPGn Le Male -tuoksuilla on oma, vannoutunut käyttäjäkunta. Mullakin yks frendi ihastuu joka kerta Le Male -uutuuteen, vaikka tuoksut erookin aina edeltäjistään. Yks on kuitenkin pysyny samana ja yhdistävänä tekijänä, nimittäin tikissä olevan miehen torsoa muistuttava pullo. Niin tänäkin keväänä, kun tutunmallinen pullo on puettu ikoniseen, sinivalkoraitaseen sailori-raitapaitaan. Limited edition -pullon peltipurkitkin on keräilijöiden mieleen. Tuoksu itessään on vesimäinen ja raikas, mut ripaus vaniljaa ja ambergrisia antaa sille luonnetta. JPG itse suosittelee tuoksua seilorimiehelle, joka haluaa olla laivan seksikkäin -ja kukapa ei haluais. Jean-Paul Gaultier Le Male In the Navy Limited Edition, 125ml.

Tässä muutamia kevään tuoksutarjonnasta. Eiköhän näistä löydy jokaiselle oma lemppari. Tuoksut on jo saatavilla valikoiduista myymälöistä, Guerlain tulee myyntiin toukokuun alussa. Sitten ei muuta, ku kaupoille ja hajuaisti valppaaksi. Tuoksut on saatu testiin blogin kautta.

©MIESKIN 2019 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s