Naama kevätkuntoon

Yhteistyö BTB13

Ei auta: talven oon taas punnertanu aamusin pimeän aikaan töihin, tullu kotiin jo päivän hämärtyessä ja siinä välissä koittanu sit ottaa kaiken valon vastaan, mitä kerenny. Ihmekös, että naama on koko äijän lailla aina alkukeväästä väsyny ja eloton. Vaikka en talvellakaan lipsu kaikista ihonhoitorutiineistani, jotenkin sitä onneks kevään myötä aktivoituu ja ryhdistäytyy myös niiden suhteen täpöllä takas ruotuun. Vanha kliseinen mäkätys, et talvisää ja lämpötilavaihtelut kurittaa naamaa aikalailla, pitää kyl paikkansa. Jotta pärstän sais taas virkeeksi ja palautettua elinvoimaseksi, voi käynti kasvohoidossa auttaa. Tarpeeks en voi myöskään jankuttaa, et siellä käynti on ihan suotavaa meille miehillekin. Vaikka säännöllinen ihon kotihoito on kaiken a ja o, ammattilainen saa esimerkiks ihon putsattua perusteellisemmin ja käytettävät tuotteet on monesti tehokkaampia, ku mitä kuluttajana voi hankkia. Samalla voi myös päivittää tuotetarpeet omalle iholle kotikäyttöön. Mä kävin ottamassa startin kasvojen keväthuoltoon Day Spa Yade -hoitolassa, jossa mulle tehtiin vitamiinikasvohoito kotimaisilla BTB13 -tuotteilla. Tarkotus oli herätellä iho talviunilta.

Mikä vitamiinihoito?

BTB13 -vitamiinikasvohoito perustuu nimensä mukasesti vitamiinien vaikutukseen. Niitä sekotetaan keskenään hoidon eri vaiheissa asiakkaan ihotyypin- ja tarpeiden mukaan. Mä kuulin onnekseni hoidon tehneeltä Yaden Marialta, että mun naama on hyvässä kunnossa, eikä mitään suurempia ongelmia ole. Jes, on sit kuitenki ollu fiksua pestä ja kosteuttaa tunnollisesti kasvot aamuin illoin talven läpi. Mut toki on tärkeetä, et muistan ylläpitää hoitoa jatkossakin. Mulle käytettiin hoidossa A, B5 ja C -vitamiineja. A-vitamiini on yleinen ikääntyvän ihon hoidossa, huoh, koska se edistää ihosolujen uudistumista. Lisäks A-vitamiinin sanotaan tasapainottavan talintuotantoa, eli se sopii myös aknen hoitoon. B5 puolestaan kosteuttaa ja C-vitamiini kirkastaa ihoa. Toi C on myös olennainen apu kollageenisynteesissä, eli kun ihon joustinaineiden tuottaminen heikkenee. Sitten ei muuta, kun Yaden hoitolalavitsalle lepäämään ja vitamiinit naamaan.

Mitä tehtiin?

Niinku himassakin, myös hoitaja puhdisti ensin mun kasvot. BTB13 Sensitive Puhdistusvaahto sopii herkällekin iholle, mut hyvin myös tällaselle munkaltaselle paksunahalle. Puhdistamisen jälkeen kasvot kostutettiin Sensitive Tonerilla, jonka sekaan Maria lisäsi pari tippaa C-vitamiinia just kirkastamaan ihoa. BTB13 -sarjassa on useempi eri hoitolinja, joista yksi nimeltään Medical. Tän linjan Peeling Gel -happokuorinta on super. Mä oon ihan varma, että mun ihosta lähti viis vuotta ikää sen mukana. Kuorinta viimeisteltiin taas puhdistusvedellä, jossa edelleen vahvisteena C-vitamiinia. Huvittaa, mut tässä vaiheessa viimeistään alko ramaseen ja taisin hetkeks torkahtaa.

Kuorinnan jälkeen naamalle levitettiin BTB13 ProAge -linjan kiinteyttävä seerumi, joka on todellinen tehotuote. Myönnettävä on, että ’kiinteyttävä’ kuulostaa omaan korvaan nykyään aina tosi hyvältä, on sitte kyse naamasta tai kropasta. Noh, tuotteen luvataan ennaltaehkäsevän ja korjaavan ihon ikääntymismuutoksia, joten bring it on. Seerumin jälkeen oli parhaimman vaiheen, nimittäin kasvohieronnan vuoro. Tähän Maria käytti BTB13 Omega-3 Berry Oil -marjaöljyä. Taivaallista ja taatusti tehokasta. Öljyyn on käytetty mm. mustaherukan, vatun, tyrnin ja karpalon siemenöljyjä. Omega 3 ja 6 -rasvahapot antaa iholle suojaa ja kosteutusta. Öljy myös tuoksu hyvälle. Taisin miettiä siinä puoliunisena, et kumpa olis varaa tähän hierontaan päivittäin. Mut kaikki ihana päättyy aikanaan, tämä hoito BTB13 -vitamiininaamioon, johon oli lisätty A, -B5 -ja C-vitamiineja. Naamio kuumotteli iholla hitusen, mutta tuntu just siltä, että se taatusti tekee tehtävänsä. C-vitamiini, askorbiinihappo, saattaa aiheuttaa nipistelyä. Hoidon jälkeen olo oli tokkurainen, niinku mulla yleensä aina siinä vaiheessa on. Vaikka itsearviointi onkin jotenkin hankalaa, kyllä mun nassu raikkaamalta näytti. Ihoon oli tullu eloa ja valoa. Miehet ihan suotta aristelee kasvohoitoon menoa – rentoutushetki ja entistä ehompi ilme, kelle ne ei muka maistus?

Kotihoito

Yade Day Spassa on saatavana kattava valikoima BTB13 -tuotteita myös kotikäyttöön ja Maria valitsi niistä mulle parhaiten sopivan kombon. BTB13 Sensitive Puhdistuvaahto on hellävaranen, mut tehokas. Jotta ja kun miehet saa jotain tuotetta käyttämään, pitää sen yleisesti aatellen olla helppoa ja nopeeta. Tää on just sitä ja vaahto pesee munkin partanaaman huolella. Saman sarjan Toner -hoitovesi rauhoittaa ja kosteuttaa ja sitä voi levittää naamalle vaikka parranajon jälkeen. Yks miesten lempparituote sarjasta on Marian mukaan BTB13 Medical Cream -hoitovoide. Se on öljytön, eli se jättää iholle mukavasti mattasen pinnan, kuitenkin antaen tarvittavan kosteuden. Neljänneksi tuotteeksi mulle valikoitu ProAge -seerumi, jota Maria suositteli levittämään aamuin illoin hoitovoiteen alle. Seerumit on monesti miehille jo liikaa, mutta mä oon luottanu niiden voimaan ja tehoon jo parikyt vuotta. Tää toimii mainiosti vaikka kiireisille businestyypeille, jotka kaipaa kasvoille kirkastusta nopeesti. Inkiväärin mieto tuoksu antaa lisäks hyvää energiaa. Mainio setti, meikä jatkaa näillä tuotteilla ihonhoitoa ainakin kevään.

Mikä BTB13?

BTB13-yhdiste itessään on suomalainen, tieteellinen innovaatio, jolla aktivoidaan ihosolujen uusiutumista ja parannetaan ihon koostumusta. Se on myös pohjana kaikissa BTB13 -hoitolinjoissa. Hoitolinjan tuotteet puolestaan on valmistettu alusta loppuun Suomessa ja niitä myy valtuutetut kosmetologit, klinikat ja kampaamot.

BTB13 -vitamiinikasvohoito Yade Day Spassa 87€. Hoito tehtiin blogi-yhteistyönä.

©MIESKIN 2019 ALL RIGHTS RESERVED

3 kommenttia artikkeliin ”Naama kevätkuntoon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s