Kiiltävät, valkoiset hampaat

Kaupallinen yhteistyö GLOSS Hammashoitopalvelut

Kyllä taas kelpaa hymyillä -leveesti ja niin, et hampaatkin näkyy! Se on mulle ilonen asia. Mä kohtaan päivittäin ihmisiä vaikkapa, kun oon keikalla juontotehtävissä, ja sillon mun oma pärstä on ku käyntikortti. Tykkään myös nauraa paljon ja siksikin on kiva, et hammaskalusto on edustuskuosissa. Mun mielestä se antaa koko olemuksesta raikkaamman kuvan ja eihän se oo suun terveydellekään yhtään pahitteeks, et hampaat on puhtaat. Harva varmaan myöskään aattelee, et keltaset tai tummuneet hampaat ois jotenkin viehättävät. Noh, nyt on ainaki taas omalla kohalla tilanne kunnossa, hampaat kondiksessa ja ne myös näyttää puhtailta. Kävin nimittäin Gloss Hammashoitopalveluiden vastaanotolla jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Ekalla kerralla hampaat tehopuhdistettiin mm. niihin kertyneestä hammaskivestä ja nyt tokalla käynnillä niistä tehtiin entistä ehommat. Huolellisen kotihoidon ja säännöllisten hammaslääkärikäyntien lisäksi fressin ilmeen suukalustolle saa helposti hampaiden valkaisulla.

Kävin tosiaan Helsingin Kruunuhaassa sijaitsevassa Gloss Hammashoitopalveluissa tehopuhdistuksessa joku aika sitten. Sillon mun suulle ja hampaille tehtiin terveystarkastus, niistä poistettiin hammaskivi, hampaat soodapuhdistettiin ja fluorattiin. Nyt oli valkaisun vuoro. Tiedän, et monella on ennakkoluuloja hampaiden valkasua kohtaan. Oletetaan, et valkasun jälkeen hymy on automaattisesti ku kilpatanssijalla tai et toimenpiteen jälkeen hampaiden vihlonta vie järjen. Lisäks joku saattaa myös luulla, et valkasu on pitkä prosessi, joka vaatii viikkojen mittasen arkirutiinien muutoksen.

Valmiina valkaisuun. Iensuojat pitää hammaskaluston paremmin esillä, jotta suuhygienistin on helpompi työskennellä.

Ei. Ensinnäkin valkaisuastetta voidaan säädellä ja Glossilla mietitään yhdessä ennen toimenpiteen alotusta tarkkaan, millanen lopputulos halutaan. Hampaat on jokasella yksilölliset ja Glossin hoidossa otetaan myös huomioon hammasluun tummemmat sävyt. Toki halutessa saadaan yybervalkonenkin lopputulos, mutta esim. meikä toivo luonnollista, puhtaannäköstä purukalustoa. Toisekseen (nyt vähän knoppitietoo) Glossilla tehovalkaisu tehdään titaanioksidilla ja laservalolla tehostettu valkaisumenetelmä suoritetaan kolme kertaa. Tää titaanioksidi (TiO²) itessään on myrkytön, valkonen yhdiste, jonka valon taitekerroin on tosi korkee. Sen ansiosta myös valkasussa käytettävän vetyperoksidin pitosuus voidaan laskea 35%:sta 15%:iin ja sen myötä puolestaan menetelmä sopii hyvin myös herkille hampaille. Glossilla valkasuun käytettävät aineet on kehitetty terveydenhuollon ammattilaisille, eikä ne oo ns. kosmeettisia valmisteita. Kolmanneks, pitkän prosessin sijasta ammattitaidolla ja huolellakin tehty varsinainen hampaiden valkaisu hoituu yhdellä hoitokerralla, käytännössä parissa tunnissa. Muutama päivä valkasun jälkeen tulee toki pärjätä ilman kahvia ja muita hampaita helposti värjääviä tuotteita.

Glossilla hoitokierroksia tehään siis aina kolme ja valkastava hammasalue on mahollisimman laaja. Ylähampaista valkaistaan 10-12 ja alarivistäkin yleensä 10. Jos valkaisua ei tehtäs tarpeeksi leveälle alueelle, lopputuloksena hammaskaari näyttäs lyhyemmältä ja sen myötä naurukin tyngemmältä. Jokasella valkasukierroksella lisäkäsitellään tummuneet kulmahampaat ja muut sitä vaativat osiot. Näin saadaan kauttaaltaan tasasesti vaalentuneet hampaat.

Ennen ja jälkeen. Arvaa, kumpi on kumpi.

Vaikka tunnin mittanen suun aukipitäminen yhtäsoittoa vaatii ehkä pientä kestävyyttä on toimepide kivuton. Moni pelkää myös hampaiden vihlontaa valkaisun jälkeen. Ainakaan itellä ei ole tuntunu kipua eikä vihlomista, ei valkasun jälkeen eikä sen aikana. Mutta pieniä rajotteita valkasun jälkeen tosiaan on. Jotta lopputulos on haluttu ja kesto mahdollisimman pitkä, hampaiden valkaisun jälkeen pitäs malttaa olla syömättä mitään muutamaan tuntiin. Parin päivän aikana ei myöskään tulis nauttia mitään happamia tai värjääviä tuotteita kuten punajuurta, soijaa, sitrushedelmiä, salmiakkia, punkkua jne. Tupakointikin on ei-listalla, samoin kahvi ja tee. Aamukahvi-ihmisenä sain parin päivän helpotukseen Glossin Arjalta kofeiinitabletteja. Viikon ajan värjääviä kemiallisia suunpuhdisteita ja antiseptisiä suuvesiä pitää välttää, samoin kuin hammastahnoja, joissa on väriaineita. Valkasun yhteydessä Arja antaa tarkemmat listat kielletyistä tuotteista, samoin kuin mainion vinkkilistan, joita saa nauttia.

Kaikenkaikkiaan valkaisuhoito on helppo, turvallinen ja nopea tapa saada raikas ja puhdas ilme kasvoille. Gloss Hammashoitopalveluissa juurikin se palvelu on priimaa ja lopputuloskin loistava. Hintatiedustelut ja ajanvaraukset saat helposti täältä.

Tyytyväinen MIESKIN suosittelee!

©MIESKIN 2019 ALL RIGHTS RESERVED

Yksi kommentti artikkeliin ”Kiiltävät, valkoiset hampaat

  1. kellertävätkin tupakoimmattomat hampaat ovat laadultaan parhaita,jos haluaa sitä blingiä laittakoon(vitsi)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s