Kapteenin valinta

Yhteistyö Babor ja Viking Line

Viking Linen lippulaiva, M/S Viking Grace on tunnettu hyvän safkan ja stailin sisustuksen lisäks myös tasokkaasta kylpyläosastostaan. Turun ja Stociksen väliä seilatessa kandee tutustuu saunomisen ja porealtailun lisäks ehdottomasti myös span hoitotarjontaan. Viikkarin kaikkien Tukholmaan suuntaavien laivojen spa-hoidot tehdään vastasuudessa yhteistyössä arvostetun ja laadukkaan BABOR-sarjan tuotteilla. Mikä parasta, valikoimasta löytyy myös eritoten meille miehille räätälöity hoito.

Babor on 50-luvulla perustettu, saksalainen perheyritys, jonka kulmakivii on innovatiiviset tuoteformulat, laadukkaat tuotteet ja ylelliset hoitometodit. Hoidot ja niissä käytettävät tuotteet suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, valmiiks kootusta spa-menusta löytyy helposti saatavilla olevat vaihtoehdot.
Gracen Babor-hoidot on nimetty hauskasti meriteemoin: Sail Away, Cruise Deluxe, Smoother Sailing jne.. Mulle tehtiin juuri tää miehen iholle suunniteltu kasvohoito, Captain’s choice. Se lupaa naamalle energiaa ja vastustuskykyy sekä lopputulokseks tasasen ja raikkaan ihon. Hyvä niin, ku vauhdikas syksyn alku on selkeesti jo jättäny snadit väsyviirut mun silmäkulmiin.

Sitten itse hoitoon.

Aaah! 45 minaa meni ku siivillä. Aluks juteltiin niitä näitä lepposasti ja käytiin samalla myös läpi mitä tehdään ja millä tuotteilla. Näin pääsi jo rentoon fiilikseen ja sai aistit alttiiks. Iloseks ylläriks hoitoon sisälty myös kevyttä niskan ja käsien hierontaa. Ensin mun naama puhdistettiin ja sit kuorittiin kevyesti. Hoitajalla oli kaks partasutii, joilla pyörivin liikkein tuotteet levitettiin naamalle. Tuntu ja tuoksu miellyttävältä. Väliin hoitaja suihkutteli myös kasvosuihketta, mikä tuntu iholla trooppiselta sumulta. Tän jälkeen levitettiin hoitava Ultimate EMC Repair Serum-tehotiiviste ihanin ja hellin ottein, jonka yhteydes tehtiin kasvohieronta. Ihan mahtavan tuntusta. Meinasin nukahtaa, mut skarppasin, ettei mikään hoitovaihe vaan menis mult ohi. Ku seerumi oli imeytyny ja korvannipukatki hierottu oli vuorossa naamio, jonka annettiin vaikuttaa -jaa, minuutin tai viis, en tiedä, ajantaju ku onnellisesti oli kadonnu viimeistään täs vaihees. Toisin ku monet, tää naamio ei kiristäny eikä kinnannu. Välillä kasvojen päällä pidettii viileetä, välillä lämmintä pyyhettä ja molemmat tuntu tosi hyvältä. Lopuksi naamion rippeet pyyhettiin hellästi veke ja kasvot sai vielä hoitovoiteen, joka soveltuu myös silmänympärysvoiteeksi. Olo hoidon jälkeen oli raukee, mut virkee ja kaippa naamakin näytti ehommalta.

Babor-hoidoissa erilaiset tiivisteampullit ja seerumit tekee ihmeitä kasvoille.
Babor Men Anti Wrinkle Face & Eye Energizer kosteuttaa koko naaman ja kätevästi myös silmänympärysalueet.

Hoitojen hintaan (esim. Captain’s Choice, 67€, 45min) sisältyy myös 24€ arvoinen sisäänpääsy itse spahan ja kylhän saaristo näyttää entistäki upeemmalta porealtaan reunalta katottuna. Altaiden ja perussaunojen lisäks kylpyläalueelta löytyy yrttisauna ja aina pakkasen puolella oleva lumiluola. Suihkutiloissa kaikki spavieraat pääsee nauttiin Baborin pesutuotteiden ylellisyydestä ja pukkarissa vielä vartalovoiteestakin. Span myymälästä voi lisäks ostaa hoitotuotteita kotiinviemisiks, taxfree hinnoin. Hoidot kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa rajallisten hoitoaikojen takia. Gracen spassa on kyl lisäks myös supistettu Babor dropp-in menu, jonka hoidot on varattavissa paikanpäällä varaustilanteen salliessa.


On hienoo, et miehet huomioidaan spa-menussa erikseen ja näin myös rohkastaan meitäkin nauttiin ennakkoluulottomasti hoidoista. Laivamatkalla ne kyl lisää irtiottoo arjesta entisestään, eikä pieni hemmoteluhetki oo yhtään pahitteeks, vaik ois laivalla työn merkeissäkin. Hyvinvoiva iho viestii kokonaisvaltasesta hyvästä olosta. Mieskin suosittelee!

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Yksi kommentti artikkeliin ”Kapteenin valinta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s