Olivia Klein

Suomen kauneus-skene on jo jonkin aikaa supissu Olivia Klein -ihonhoitobrändistä. Suomessa kehitetyt ja Jenkeissä valmistetut tuotteet on saanu hyviä arvioita mediassa ja moni mun kauneuspro-tuttu on ottanu niitä omaan, päivittäiseen käyttöönsä. Pääsin vihdoin itekki testaan tän puhtauteen ja aitouteen tarinansa pohjaavan sarjan. Valikoimasta löytyy kaikki ihonhoidon perusjutut ja toki myös paljon täsmätuotteita. Mun iholle ja rutiineihin niistä sopivimmat valitsi brändin kehittäjä itse, Olivia Klein.

Mulla on sellanen, noh, perusäijämäinen sekaiho…tai siis välil kuiva ku korppu ja välil tuntuu, et illal laittama rasva on ihon pinnas viel aamullaki. Oon aiemminki vouhkannu, et moni nuori jantteri jo tietää oman ihotyyppinsä ja ymmärtää ihonhoidon tärkeyden, mut monelle aikuiselle miehelle nää hommat ei merkkaa mitään. Oisko Olivian tuotteista potkuu vallottaan pukkareissa äijien reenikassit? Nähtäväks jää, askel askeleelt.

Sit asiaan. Mulla oli kokeilussa 5 sarjan tuotetta. Kuukauden ajan koitin panostaa täsmällisyyteen, vaik lomakuukausi ei muutoin ollu kyl arkirutiineissa pitäytymistä. Tarkempiin tuloksiin tarttis toki pidemmänkin aikajanan, eikä 30° asteen helteetkää ollu kaikkein parhaimmat olosuhteet tuotetestailuihin, mut näil mentiin. Ensimmäiseks: pakkaukset vetos muhun selkeydellä ja tyylikkyydellä. Nää on taas niitä settejä, joita todellaki kehtais jättää kylppärissä muidenki nähtäväks ja kokeiltavaks. Mut tärkeintä on tietty tuotteiden laatu ja toimivuus, eikä Olivia Klein kyl pettäny niissäkään.

Näitä testasin:

Sensitive Wash puhdistugeeli ja Hair & Body Wash shampoo ja suihkugeeli

99% luonnollisii aineosii sisältävä, hellävaranen geeli käy tarvittaessa kropankin pesuun, mut mä pesin sillä aamuin illoin pelkästään naaman. Tykkäsin, et geeli vaahtos vähän pesun aikana. Ja tadaa. Mul menee monesti iho kireeks pesun jälkee, mut nyt kieltämättä nassu jäi pehmeeks eikä pinkeeks. Tuotteen lupaamaa ihon kuulautta en kyl osaa arvioida. Uskosin, et tällä saa meikitkin pestyy helposti ja hellästi veke. Geelin käyttöö jatkan varmaan syksynkin mittaan. Kroppa- ja tukkasetti on tietenki kätevä ja uskalsin tän landella myös huuhtoa järvessä. Tukkaa kun ei mul paljoo päässä oo, niin itelle tää oli sopiva tuote hiusten pesuun ja vartalon pesen oikeestaan sillä, mitä hyllyssä millonkin on. Ite ehkä tykkään, et tuote ja kroppa pesun jälkeen tuoksuu joltain, ni hajusteettomuus ei itelle oo välttis se mielekkäin vaihtoehto. Ehkä siinäkin ois muutos kohallaan.

Hydra Lotion kosteusemulsio ja Hydra Spray Toner hoitoneste

Pesun jälkeen levitän aina naamaan kosteusvoiteen. Sarjan Hydra Lotion sopii hyvin mulle, koska se oli oikeesti kevyt ja imeyty nopeesti. Tää ainakin vois olla lähes kaikille miehille hyvä ja helppo tuote. Muutamana aamuna myös suihkin Hydra Spray Toneria pohjalle. Voide tosiaan hulahtaa ihoon ku lupsista vaan, eikä jätä siihen pintaa, mikä monesta muusta rasvasta jää. Hoitoneste edesauttaa tuotteen imeytymistä, mut sitä voi suihkutella naamaan pitkin päivää kosteustasapainon ylläpitämiseks. Luulen, et monelle miehelle suihkuttelu on jo liikaa hifistelyä. Itekki suihkin sitä lopulta sit vaan iltasin kasvoille ennen nukkumaan menoo, lähinnä ku aattelin, et se kosteuttas auringossa uupunutta nassuu yöllä. Ja kosteuttihan se.

Detox Masque

Misellivesien lisäks erilaiset naamiot taitaa vieläki kasvattaa suosiotaan. Olivia Kleinin puhdistava kosteusnaamio on väriltään tumman harmaata siinä olevan aktiivihiilen takii. Sen puolestaan kerrotaan imevän epäpuhtauksii iholta. Mä jotenkin oon tottunu, et maskit jymähtää ja kovettuu levityksen jälkeen iholle, mut tää pysy notkeena. Itelleni uskottelin, et jollain tavoin kirkkaampi ja fressimpi jäbä katto peilistä maskin jälkeen. Kerta viikkoon tuntu sopivalta, vaikka kyl tätä ois voinu kai tiuhenpaankin käyttää. Maski toimii myös yksittäisiin epäpuhtauksiin, mut meikällä oli koko kesän sen verran hyväs kunnos iho, etten tarvinnu täsmäiskuja. Odottelen siis finnien ilmestymistä, et pääsisin kokeileen tätä myös niihin.

Mitkä fiilikset neljän viikon kokeilun jälkeen? Harvoin yhen brändin tuotteista kaikki stemmaa täpöllä omaan ihotyyppiin ja mieltymyksiin. Monella luonnollisesti onkin useen eri firman juttuja käytössään ja varmaan on yhtä monta sopivaa tuotetta, kun kasvojakin. Miestenkään ihot ei oo samanlaisii kaikilla, tietenkään. Itelle Olivia Klein on kuitenkin oiva kokonaisuus ja osa testatuista tuotteista jää tosiaan vakiokäyttöön ja uushankintaan koepullojen tyhjentymisen jälkeen. Ei sillä; kaikki nää kyllä kulutan loppuun, sen verran mutkaton ja hyvä fiilis tuotteista jäi.

Tuotteet sain testattavaksi blogin kautta.

Kuvat Juri Silvennoinen

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s