Futiskesän paras tuoksu

Vaikkei futiksen MM-kisoja seuraiskaan, ei niiltä oo voinu oikeen välttyykkään. Sen verran on mediat ja somet otteluiden tuloksia kummastellen tuutannu.

Boss otti oivasti hyödyn kisoista ja toi kesäksi markkinoille uuden tuoksun ikoniseen Bottled-linjaansa. Mainosmatskussa nimittäin komeilee 4 futaritähteä: Harry Kane, Alvaro Morata, Julian Draxler ja Philippe Coutinho.

Kamppiksen mainoskuvat vetoo taatusti moneen, vaikkei jalkapalloo seuraiskaan.

Kesällähän monelle miehelle riittää tuoksuks koivuvihta ja tervashampoo. Nii, no ehkei sitä muulta mökkisohvalla kalsareissa ja kisoi kattoessa tarttekkaa tuoksua. Ite käytän partavesiä kesälläkin, myös landella.

Oletan, et mua ei castattu mainoskampanjaan mukaan, koska mun pelitaidot on noihin muihin kundeihin verrattuna hieman kehnommat.

Boss Bottled United on niinikään helppo ja se käy monelle. Virkee piparminttu ja bunchu on yhdistetty metsäsiin, syvempiin aromeihin. Valmistaja kuvailee sen saaneen inspiksen ’ulkonurmien rapsakkuudesta ja sisäkenttien urbaanisuudesta’. Okei. Mun mielestä tuoksu sopii mainiosti kisojen ja kesän loputtua myös pimeneviin syysiltoihin.

Unitedin pullo on malliltaan tuttu aiemmista Bottled-tuoksuista, mut pinta on näyttävän kiiltävä ja metallinen.

Tuoksun voit ostaa vaikka Stockan nettikaupasta.

Kuvat Juri Silvennoinen, mainoskuva valmistajan. Tuote saatu pr-näytteenä.
©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s