Paul Mitchell Tea Tree

Yhteistyö Miraculos Oy

Paul Mitchell Tea Tree on yks mun lemppareista, kun puhutaan parranajosta. Australialainen teepuuöljy hoitaa ja rauhottaa ihoa, sen antiseptiset vaikutukset tiedetään ja tuoksu on melkeempä aromaterapeuttinen. Paul Mitchell on ollu mukana Tea Tree Green Takeover-projektissa, mikä sitoutuu tukemaan sademetsien suojelua ja metsityshankkeita Perussa ja Guatemalassa. Tuotteisiin käytettävä öljy kerätään puun lehdistä, puuta vahingottamatta.

Tea Tree Shave -geeli muuttuu vaahtomaiseksi.

Partaa ajaessa mä käytän höylää, jos haluun täysin siloset posket. Mun nassunahka on kuitenki aika herkkä ja jotta minimoin haavat, ehdoton kaveri sheivauksessa on terävän höylän lisäks parranajogeeli. Levitän sen naamalle partasudilla. Teepuuöljy tekee hommasta mielekkäämpää.

Levitän geelin naamaan sudilla ja ajan parran höylän avulla.

Paul Mitchell Tea Tree-tuoteperheeseen kuuluu myös shampoita, hoitoaineita ja kroppasaippuaakin. Mulla itellä nyt kesällä on käytössä minttua ja laventelia sisältävät, kosteuttavat shampoo ja hoito. Linjasta löytyy lisäks tuuheuttava, sokeriruoho-salvia setti sekä hiuspohjaa hoitavat Scalp-tuotteet.

Minttu ja laventeli on toimiva ja fressi tuoksucombo.

Paul Mitchellin tuotteita löydät valtuutetuista kampaamoista ja vaikkapa Sokoksen verkkokaupasta.

Tuotteet pr-näytteitä.

Kuvat Juri Silvennoinen

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s