Mieskin MLLUP

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri järjesti jo kuudetta kertaa MLLUP-hyväntekeväisyysmuotinäytöksen, jonka tuotto menee perhekummitoiminnan tukemiseen. Perhekummit jeesaa lapsiperheitä, joissa voimavarat on syystä tai toisesta ehtyny. Apu voi olla vaikka vain läsnäoloa tai pientä jelppiä arjen askareissa. Pienillä teoilla voi saada paljon hyvää aikaan.

Mul on ollu ilo ja kunnia saada olla messissä näytösillan taustajoukoissa jo ensimmäisestä vuodesta alkaen ja seurata, miten siitä on kehkeytynyt yksi vuoden suurimmista yksittäisistä muotitapahtumista.

Näytökseen on malleiksi kutsuttu aina tuttuja kasvoja kulttuurin, politiikan, urheilun ja viihteen maailmasta. Ja tietenkin mukana on myös ihania, valovoimasia lapsia. Tänä vuonna catwalkilla katsojat hurmasi yhteensä yli 70 tähteä.

Valovoimaiset Marita Taavitsainen, Juha Tapio ja Mira Luoti hurmasivat yleisön -tälläkertaa catwalkilla malleina.
Esiintyjäkonkarit Marita Taavitsainen, Juha Tapio ja Mira Luoti villitsivät yleisön -tälläkertaa catwalkilla malleina.

Illan tunnelma on aina huikee. Moni mukaan lähtenyt tajuu vasta päivän päätteeksi, miten tärkeen asian hyväksi he aikaansa oikeesti antovat. Jo apua saaneiden perheiden tarinat on tosi koskettavia ja apua tarvitsevia on paljon.

Yks hauskimmista jutuista puolestaan mulle itelle on, ku saan sparrata julkkiksia ensikertalaisina catwalkille.

Bäkkärillä on iloinen ja välitön tunnelma, vaikka päivä on pitkä. Yli 70 julkkismallin briiffauksessa ote ei saa herpaantua, eikä fiilis latistua.

Vaikka on miten kova estraditähti muutoin, lavan päätyyn ja takas kävely voi vaatia paljonkin rohkasevaa ja henkistä zemppiä. Jännitys ennen ja ilo (+helpotus) jälkeen näytöksen on melkein käsin kosketeltavaa. Kaikki on aina klaarannu homman ku konkarit konsanaan ja yleisö saatellu mallit takas bäkkärille raikuvin ablodein.

Näyttelijät Satu Silvo, Jukka Puotila ja Sari Havas ovat tottuneet lumoamaan yleisönsä teatterilavoilla. Myös catwalkilla charmi ja läsnäolo toimi.
Näyttelijät Satu Silvo, Jukka Puotila ja Sari Havas ovat tottuneet lumoamaan yleisönsä teatterilavoilla. Myös catwalkilla charmi ja läsnäolo toimi.
Telkkaristakin tutut Baba Lybeck, Ville Klinga ja Mervi Kallio näyttävät mannekiini-taitojaan.
Vaikka julkkikset nostivatkin tunnelman kattoon, illan suurimmat hurraat sai nää ihanuudet.
Mun lisäks muutama muu muotinäytöksiä enemmänkin tehnyt nähtiin myös lavalla, kuten omat lempparit ja rakkaat ystävät, Maryam Razavi ja Suvi Tiilikainen.

Ilta onnistu hienosti ja tänäkin vuonna usee perhe saa apua arkeensa perhekummien kautta. Jos haluut ite auttaa tai tietää lisää, perhekummitoimintaan ja sen tukemiseen voit tutustua tarkemmin täällä.

#mllup #olettärkeä

Catwalk kuvat Leena Aro, kuvien editointi Juri Silvennoinen. Backstage kuva Pinja Bruun.

©MIESKIN 2018 ALL RIGHTS RESERVED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s