Maison Margiela Replica 

Hullaannun uusista tuoksuista, helposti ja usein. Arvostan myös tosi paljon parfumöörejä ja heidän aistitaitoaan, miten he osaa sekotella eri aineosia ja saada niistä aikaan uusia tuoksuyhdistelmiä, jollasia ei aiemmin välttämättä oo ollu. Vuoden 2018 voi aloittaa vaikka kuukävelyltä tuoksuen!

Mun kaltasille hörönenille ja kaikille uuden tuoksun etsijöille nimittäin hyvä uutinen: Suomessakin on saatavilla vihdoin ranskalaisen, omintakeisen muotitalon, Maison Margielan yksilöllinen Replica-tuoksukokoelma.

Ydinajatus Replican tuoksuissa on kiehtova, jopa nerokas; ne on kuin tuttuja mieli- ja muistikuvia, joita meillä kaikilla on. Miltä tuoksuu, kun kävelet kesäpäivänä rannalla tai kukkatorin keskellä, istut vanhanajan parturituolissa tai hämyisellä jazz-klubilla? Entä miltä tuoksuu puuterinen huulipuna?

Replica-tuoksut vievät takkatulen äärelle, sunnuntai-aamun raukeuteen tai vaikka tunteeseen, että osaisi lentää.
Replican tuoksut vievät vaikkapa takkatulen äärelle, sunnuntai-aamun raukeuteen tai musafestareille. 

Maison Margielalla on siis oma näkemys universaaleista tuoksumuistoista. Uus lähestymistapa niin kovin henkilökohtaseen asiaan. Tuoksujen tulkinta on toki yksilöllistä, mut moni kokee ne kuitenkin samallatavoin. Hurmaavia EDT tuoksuja on Suomessa tällä hetkellä saatavana 8.

Replicaan kuuluu myös EDP-linja, joista Suomessa myynnissä 4. Ne puolestaan on abstrakteja aistikokemuksia, joita on voinut ehkä kohdata vaikka nukkuessaan. Miltäköhän tuoksuu lentäminen tai tanssiminen kuun pinnalla? Mielenkiintoista, eikö! 

Eau de Parfums: Across Sands, Soul of the Forest, Flying, Dancing on the Moon
Eau de Parfums: Across Sands, Soul of the Forest, Flying ja Dancing on the Moon. 

Replican Edt-tuoksut on profiloitu naisille, miehille tai molemmille. Unisex-tuoksut on kovassa nosteessa muillakin brändeillä, mut niitä edellä kulkevan Replican parfume-tuoksut on ’gender anonymous’, sukupuolettomia.

Mun omasta lempparista, By the Fireplace EdT:stä löytyy roseepippuria ja neilikkaa, kastanjan ja katajan puumaiset aromit sekä hantsi vaniljan makeutta. 

Replica on saatavissa Stockmannilta ja keväällä Stockan nettikaupasta. Tutustu tuoksuihin ja niiden hurmaaviin taustatarinoihin tarkemmin täällä. 

MIESKIN©2017 All rights reserved

Yksi kommentti artikkeliin ”Maison Margiela Replica 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s