Remington DURABLADE

Yhteistyö: Remington Suomi 

Remington lanseerasi uuden hybridipartahöylän, Durabladen. Mä pääsin ensimmäisten joukossa testaamaan uutuutta samalla, kun tein postauksen lopussa nähtävän videon Remington Suomen ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Durablade sopii kaikenpituisten partakarvojen ajamiseen. Täl uuden ajan trimmerillä ajaa parran 0,02mm tarkkuudella. Settiin kuuluu myös kiinnitettävät kampaosat, joilla parran saa trimmattua 2-6mm pituuteen. 

Ite monesti vaan kevennän lookkiani jättämällä naamaan hennon sängen, mut kaulan ja poskilinjojen siistimiseen käytän höylää ja geelivaahtoa. Ei hätää, Durablade on vedenkestävä ja sillä hoituu myös perinteinen parranajo. 

Remington lupaa, että Durabladessa on niinsanotut ikuisuusterät. Se onkin hyvä juttu, kun aiemmin käyttämäni, erikseen ostettavat terät raakkihöylään, on aika kalliitta. Terän vaihdoin yleensä höylään vasta, kun se oli jo todella tylsä ja melkein raapi ihon rikki. 

Durablade ja sen kammat. Trimmaa, muotoilee, ajaa.

Johdottomassa trimmerissä on lithium-akku ja se kestää täyteen ladattuna jopa tunnin käytön.

Kaikkinensa oiva lisä mun grooming-työkalupakkiin ja eritoten monikäyttösyytensä vuoksi loistava väline myös matkoilla. Plussaa muotoilusta, höylä pysyy hyvin handussa sheivauksen aikana. 

Ainakin itellä Durablade syrjäyttää pitkään käytössä olleet höylät.

Remingtonilla on parhaillaan meneillään kamppis, jossa jokaisesta ostetusta Durablade-trimmeristä menee 1€ juniorijääkiekkoilun tukemiseen.
Video ja kuvat: Remington Suomi

©2017 MIESKIN All rights reserved

Yksi kommentti artikkeliin ”Remington DURABLADE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s