©2017 MIESKIN All rights reserved.

Mieskin tuoksuu

Loppuvuoden bilekausi on todellista juhlaa tällaiselle uusista partavesistä  aina innostuvalle. 

©2017 MIESKIN All rights reserved.

Monet hajuvesitalot lanseeraavat uutuuksia jouluksi ja isänpäivän kynnyksellä myymälöissä panostetaan erityisesti miesten tuoksujen esillepanoon. Lisäksi tähän aikaan vuodesta on tarjolla valmiita tuoksu&dödö-lahjapaketteja normia edullisempaan hintaan. 

Mä haahuilen usein kosmetiikkaosastoilla tuoksuttelemassa partavesiä. Monesti suihkautan jotain hyvältä haisevaa uutuutta pahvikorttiin, kannan sitä povarissa loppupäivän ja jos se kotiin tullessa tuoksuu edelleen miellyttävältä, harkitsen sen ostamista. Vaikka sanotaan, että vasta iholla tuoksusta saa oikean mielikuvan, niin mulla testaus toimii hyvin näinkin. 

Tuoksu on tärkee elementti mun omaa habitusta ja oikein kihertelen, jos joku vieressäni tiedustelee, mitä partavettä käytän. Kevyt, maltillinen suihkaus riittää, eikä sen tartte tuoksua metrien päähänItelläni on veskin hyllyllä useampikin eri tuoksu, joita käytän ja vaihtelen fiiliksen mukaan. 

Uutuustuoksuja meille miehille: Tommy Hilfiger Endlessly Blue, Calvin Klein Obsessed ja Yves Saint Laurent Y

Monelle miehelle tuoksun valinta on kuitenkin samanlaista tuskaa, kuin vaikka uusien farkkujen kohtaaminen sovituskopissa. Ehkäpä siksi niin usea suihkiikin samaa hajua niskaansa vuodesta toiseen. Ja kun tuoksupullo on monesti saatu lahjaksi rakkaalta, ni eipä sitä kovin helposti tohdi itse edes vaihtaa. Kannustan silti jokaista miestä edes kerran käymään itsekseen kaupassa tyyppailemassa eri partavesien tuoksuja.

Uutuustuoksuja miehille
Carolina Herrera 212 Vip Black, Issey Miyake L’Eau Majeure ja oma lemppari syksyn uutuuksista, Acqua di Giò Profumo Special Blend.

Santelipuu, seetri, vetiver, bergamotti, pippuri. Jos kirjaimellisesti ei oo hajuukaan, millainen ja mikä tuoksu saattais itelle sopia, niin se mikä omaan nenään tuntuu miellyttävältä on monesti hyvä valinta. Myyjät kyllä jelppivät, jos on ihan hukassa ja tuntuu, et kaikki haisee hyttysmyrkyltä.

Uusi, itselle sopiva tuoksu voi huomaamatta kummasti piristää mieltä. Isänpäiväpakettiin voi sit vinkata vaikka puoli tusinaa mustia sukkia. 

 

Kuvat valmistajien. 

©2017 MIESKIN Juri Silvennoinen. All rights reserved

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s