I love me for men

I love me -messut järjestettiin viime viikonloppuna. Ilokseni bongasin myös MIEShahmon tämän vuotisessa  mainosjulisteessa.safe_image

Pikku juttu, mut tosi kiva, et me äijätkin saadaan rakastaa itseämme.  Messujärjestäjät ovat oivaltaneet miesten kasvavan kiinnostuksen omaan hyvinvointiinsa ja pelkkä kaljaparkki messuhallin nurkalla ei enää riitä.

Mä käyn vuosittain tutustumassa messuilla uutuuksiin, mut nyt normirundailun lisäksi koitin etsiä eritoten miehille suunnattua tarjontaa. Ei liene iso yllätys, että vain harvalla ständillä oli selkeesti ajateltu myös mieskuluttajia. Babysteps. Ja vaikka oikeeseen suuntaan mun mielestä mennään, ni tällanen sukupuolen kautta ajattelu taitaakin olla jo vanhanaikaista. 

Kuvat:Juri Silvennoinen
I love me mies: kalju piiloon, lihakset esiin, parta siistiksi ja solmio suoraan

Pääasia kuitenkin, että messukeskuksessa vieraili tuhansia innokkaita, kauneudennälkäisiä kuluttajia. Hyvinvoinnin ja kauneuden takia messuilla kannattikin käydä, muotia kun on enää vain pieni osuus messukeskuksen pinta-alasta. Harmitti, kun koko muotialue oli lisäksi jotenkin, voisko sanoa kirpputorihenkinen. Onneksi Sofia Oksasen ja Anu Laapotin kokoama muotinäytös puolestaan oli laadukas,  tyylikäs ja inspiroiva. 

I love me -muotinäytösen katsomossa
Ihanaa seuraa messuilla: muodin upeat ammattilaiset Nina Nuorivaara, Saimi Hoyer, Klara Kivilahti ja Liisa Kokko.

Kaiken kaikkiaan I love me oli hyvin järjestetty, kiinnostavan ja laajan ohjelma- ja tuotetarjonnan tapahtuma, jolle selvästi on kysyntää. Terveydenhuolto, kuntoilu, superfoodit, luontaishoidot, lähituotanto, ikääntyminen: näitä teemoja käsitellään taatusti ensi vuonna entistäkin enemmän. Myös miesvinkkelistä, toivottavasti.

Messuilla oli tiivis tunnelma ja kauppa kävi hyvin.

Seuraavat I love me-messut järjestetään 19.-21.10.2018 

©2017 MIESKIN All rights reserved

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s