Balmuir x Hotel Kämp

Balmuir on Oulusta menestystarinansa aloittanut ja maailmalle toimintansa laajentanut suomalainen asuste- ja sisustustuotteiden helmi. Moni ei ole ehkä tiennytkään, että kyseessä on kotimainen brändi. Tuotevalikoimaan kuuluu eritoten asusteita ja kodintekstiilejä, materiaalit ovat laadukkaita: mohairia, pellavaa, kašmirvillaa, nahkaa.

Yritys juhli äskettäin 10-vuotista taivaltaan näyttävästi, lämpöisin tunnelmin Hotelli Kämpissä, jonka legendaarinen Mannerheim-sviitti on nyt stailattu kokonaan Balmuirin tuotteilla. Pääsin tutustumaan sviittiin osana illan ohjelmaa.

Luontevampaa kumppania 130-vuotias Kämp ei olisi voinut upeimmalle sviitilleen kyllä valittakkaan. Balmuir huokuu ylellisyyttä ja sen hienostuneet tuotteet ovat kuin luotuja historiaa henkivään tilaan. Tuntui, kuin ne olisi olleet sviitissä aina.

Karahvi, lasit, tarjotin, pellavaliinat ja lasinen, nahkasomisteinen kukansuojus Balmuiria.
Mannerheimin sviittiin kuuluu myös hulppean tilava olohuone, jonka kristallikruunun alla voi nauttia vaikkapa ystävien kanssa shamppikset.
Sviitin ruokailutilan Suomi100 -henkinen kattaus Balmuirin tuottein. Oiva Itsenäisyyspäivän illallinen, jos lompakko antaa myöden.
Sviitin toinen makkari on stailattu hennon roosan sävyiseksi. Joku mainitsi tyyliä naiselliseksi, mutta hyvin tuossa nukkuisi meikäläinenkin.

Balmuirin perustaja-yrittäjäpariskunta on kuin brändinsä tuotteet; hurmaavia, helposti lähestyttäviä ja aitoja. Lupsakka oululainen luonne yhdistettynä luksus-tuotteisiin on loistava kombo ja näköjään toimii kaikkialla.

img_20171012_1923001343833750.jpg
Balmuirin sielu ja sydän, yrittäjäpariskunta Heidi ja Juha Jaara nauttivat 10-vuotis synttäreillä Elastisen akustisesta keikasta Kämpin peilisalissa.

Tänä vuonna Balmuir avasi myös uuden lippulaivamyymälän paraatipaikalle Helsingin Pohjoisesplanadille. Tutustumisen arvoinen paikka sekin!

Balmuiriin voit tutustua täällä ja Hotelli Kämpiin täällä.

Kuvat: Juri Silvennoinen 

©2017 MIESKIN All rights reserved. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s