Union of Finland

Sain kutsun ja kunnian toimia uuden Union of Finland -brändin lähettiläänä.

Aktiivisina mallivuosina esittelin vaatteita milloin minkäkin merkin kasvona huolimatta siitä, oliko ne mun mielestä omani oloisia vai ei. Se oli duunia, eikä sitä tosta vinkkelistä edes miettinyt. Kun mua kysyttiin tähän UoF- yhteistyöhön mukaan, halusin tutustua mallistoon ja miettiä asiaa rauhassa. Olin toki todella otettu, että mua oltiin tällaiseen juttuun ja kampanjan kasvoksi edes ajateltu.

Valikoiduista Moda-myymälöistä löytyviä Union of Finland -vaatteita suunnittelee suomalainen tiimi suomalaiselle miehelle ja niinkuin mä itsekin, ovat malliston tuotteet rentoja, huolettomia ja hyväntuntuisia (-ja näköisiä). Niinpä päätös lähteä mukaan oli loppupeleissä helppo.

screenshot_20170908-122817-011232964703.jpeg
Kuvasimme Union of Finland -malliston fiiliskuvia raffissa Teurastamon ravintola Kellohallissa Helsingissä.

Mallistosta löytyy svetaria, neuletta, t-paitaa, pitkähihaista, farkkua ja pusakkaa. Klassista settiä, pienin harkituin yksityiskohdin.

Union of Finlandin markkinointimateriaali tehtiin instagram-henkiseksi.

Kuvauspäivä itsessään oli myös tosi nasta ja parempaa tiimiä sitä toteuttamaan en ois voinu toivoa: kuvat otti Jouni Harala ja groomauksesta vastasi Janne Suono. Molempien kanssa oon tehnyt töitä jo vuosia.

Oon tosi iloinen tästä yhteistyöstä ja toivottavasti malliston löytää ja siihen tykästyy moni muukin. Lisätietoa Union of Finlandista löydät täältä.

© 2017 MIESKIN All rights reserved.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s