Statements

IMG_20171002_125424_010

Asenne- ja kannanottovaatteet ovat taas täällä.

Jos vielä viime vuonna 90-luvulta tutut bändifanipaidat olivat salonkikelpoisia, niin nyt puetaan päälle vahvoja, ajankohtaisia viestejä. Itse junnuna pidin kulahtanutta saimaannorppa-paitaa päällä täysin tietämättä sen olevan jotenkin luonnonsuojeluun liittyvää. Eipä siinä, paitaa ja sen sanomaa kantaisin ja kannatan tänäänkin.

Vaikka kohderyhmäksi tän syksyn uutuus-tuotteille onkin kait pääasiassa ajateltu nuorisoa ja erityisesti tyttöjä, niin mä halusin kans silti kokeilla muutamaa ja pidän näitä päällä ylpeenä jatkossakin.

ELISE on ruotsalaisen, voittoatavoittelemattoman RFSUn luoma brändi, joka edistää kaikkien oikeutta päättää omasta vartalostaan, seksuaalisuudestaan ja identiteetistään. Mallistosta löytyy t-paitoja, college-paitoja ja kangaskasseja.

Amerikkalaisen Stacy Igelin luoma kaupallinen brändi BOY MEETS GIRL puolestaan haluaa taistella mm. koulukiusaamista ja rasismia vastaan. Kaikissa Prisma -marketeissa myytävä BMG sisältää myös sisustustuotteita ja koulutarvikkeita.

Asennetta joka lähtöön. Ylärivin sloganit Elise1933, alarivi BoyMeetsGirl.

Tehokkaat tekstit yksinkertaisissa vaatteissa, niin simppeliä ja aika stailiakin.

Omat Elise1933 -tuotteet voit hankkia täältä ja BoyMeetsGirl-tuotteita täältä.

© 2017 MIESKIN All rights reserved.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s