BeAlive

IMG_20170930_192723Vierailin Helsingin Töölössä sijaitsevan BeAlive Health Club

-hyvinvointikeskuksen avajaisissa.

Koska olen itse aloittanut pienen tauon jälkeen taas kuntoilun, oli kiinnostavaa nähdä, pystyykö kaupungin uusin sali vastaamaan tämänhetkiseen, vaativienkin asiakkaiden kasvavaan kysyntään. Kyllä pystyy ja vieläpä oikein hyvin.

Aiemmin Imperial -nimellä tunnetulta ja private club -periaatteella toimivalta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava ja enemmänkin; personal training- ja fysioterapiaohjaukset, pienryhmätunnit, hieronta-, osteopatia- ja akupunktiopalvelut sekä jopa kosmetologipalvelut. Henkilökunta tuntuu olevan aidosti asiakkaistaan huolehtivaista ja omistaja Johanna Muhonen puhuu työntekijöistään lämmöllä, kuin omasta perheestään. Se antaa hyvän fiiliksen.

Melko pienestä koostaan huolimatta tila on jaettu toiminnoiltaan hyvin ja koska jäsenmäärä pidetään maltillisen rajallisena, ei laitteisiin tarvinne jonottaa.

FB_IMG_1506685309797
BeAlive Health Club Helsingin Töölössä on intiimi, viihtyisä ja moderni sali vaativaankin makuun.

Huoliteltu boutigue-henkisyys tekee salista ylellisen, mutta paikka on samalla kotoisan ja intiimin oloinen. BeAlivessa on käytössä TechnoGymin cardio- ja kuntosalilaitteet, joten mikä itselleni on tärkeintä, treenaaminen sujuu laadukkailla ja luotettavilla välineillä. Töölönkadulta löytyy kaikki tarvittava aerobisesta treenistä lihaskuntoharjoitteluun. Treenin jälkeen voi ottaa löylyt, uima-altaaseen halutessaan pääsee pulahtamaan hotelli Scandic Parkin puolella.

BeAlive Health Club, Töölönkatu 21 Puh: +358 400 896 949 Email: info@bealive.fi

© 2017 MIESKIN All rights reserved.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s