Kasvohoito Siluetti Spa

Kaupallinen yhteistyö SILUETTI

Mieskin voi pitää huolta ihostaan. Tai oikeestaan miesten ehottomasti kandeis pitää huolta siitä. Oon useesti muistuttanu, et naama kiittää iän myötä, jos sitä jaksaa hoitaa. Kotikonstein pärjää, mut välillä on hyvä kääntyy myös ammattilaisen hoteisiin.

Mä ite koitan käydä kasvohoidossa about kolmen kuukauden välein ja täl kertaa kokeilin Helsingin ydinkeskustassa, Pohjois-Espalla, sijaitsevaa Siluetti Spata. Tein heidän kans pienimuotosen kuvauksen aiemmin syksyllä: heillä nimittäin oli mainio kamppis, jossa he jako koko lokakuun ajan jokaselle asiakkaalleen Roosa nauhan (miten upee idea!). Sillon sovittiin, että testaan jotain heidän hoitoo myöhemmin ja nyt oli hyvä hetki.

Siluetti Span tunnelma on ihana. Kadun hälinästä oli mainio astuu hissiin ja nousta rauhalliseen keitaaseen, jossa tunsi heti olevansa tervetullut. Väri- ja musamaailmaltaan Siluetti on just sellanen, mitä rentoutushetkeltä toivonkin: hillitty, raukee ja kutsuva. Ja Siluetissa on muuten useita hoitoja, jotka on eritoten suunniteltu miehille. Sellanen onkin loistava viimehetken ISÄNPÄIVÄLAHJA-VINKKI.

Siluetin sisustus on tyylikkään harmooninen.

Ite kaipasin vähän freesausta nassuun, ku syksyn alku eritoten on ollu mulla aika haipakkainen. Me käytiin hoidon tehneen kosmetologin, Samiran kanssa ensin vaihtoehtoja sekä mun oman ihon ihon tarpeita läpi. Päädyttiin hoitoon, joka myös rentouttaa. Mulle tehtiin nimittäin Antioxidant Facial for Men -kasvohoito, jonka luvataan häivyttävän ikääntymisen merkkei tehokkaasti. Sehän ei koskaan oo huono lupaus. Kasvohoidon lisäks setin aikana myös tehdään niska- ja hartianseudun hieronta. Aaaah. Yhdistelmähoidot, jotka sekä tekee ihosta paremman, et myös rentouttaa on ihan parhaita!

Hoito sisälsi kasvojen entsyymikuorinnan ja elvyttävän kasvohieronnan antioksidantteja sisältävällä tehotiivisteellä. Hauska ja mulle myös uus vaihe oli viilentävä kipsinaamio, joka kovettu kasvoille. Ei hätää -kipsin ja ihon väliin levitettiin harsokangas, eli kipsi myös lähti helposti nostamalla kasvoilta pois. Kovettuneen naamion saa vaik halutessaan mukaan, vähän spookin näkönenhän se tosin oli. Naamion aikana magnesiumvoiteella tehostettu niska-hartiaseudun hieronta teki todella kutaa ja naamio itessään tuntu tosiaan mukavan viileeltä iholla. Nippelitietona: hoito sisälsi antioksidantteja vapaita radikaaleja vastaan, jotka tutkitusti aiheuttaa just sitä ennenaikasta ikääntymistä ihossa. Tehosteena käytettiin myös mm. A-, C- ja E-vitamiineja ja hoitotuotteet oli laadukkaalta Pevonia -merkiltä.

Kipsinaamio on ehkä vähän pelottavan näkönen, mut tehokas.
PEVONIA on laadukas ammattilaisbrändi, jonka tuotteita käyttää useet arvostetut hoitolat ympäti maailmaa.

Hoidon jälkeen olo oli hetken aikaa unisen tokkurainen, osittain myös ihanan hieronnan jälkeen. Rauhallisessa taka-loungessa hetken lepäily olikin hyvä tapa palata arki-iltapäivän askareisiin -nautin kylläkin lasin kuohuvaa siinä makoillessani ennen spasta lähtöä. Naama glouwas heleenä ja omasta mielestä näytin freessimältä. Hoidosta menin heti tapaamiseen, joten päivää voi jatkaa ihan normaalisti. Upeempana tosin.

Siluetti Spa Antioxidant Facial for Men hoito kestää n. 60 min ja se maksaa 165€. Ajan voit varata tästä.

Kuvat Juri Silvennoinen

©MIESKIN 2019 ALL RIGHTS RESERVED